Komentara: 0
Pregleda: 1948

Dušan Kovačević otvara festival "Pisci u fokusu"

25.02.2009. u 10:26h
Izvor: RTV
<p>Predstavljanjem mađarskog književnika Atile Balaža i dramskog pisca Du&scaron;ana Kovačevića subotičkim gimnazijalcima, u tom gradu danas će početi drugi po redu međunarodni Književni festival "Pisci u fokusu", koji će trajati do petka 27. februara.Prilog se nalazi u okviru vesti</p>
Dušan Kovačević otvara festival "Pisci u fokusu"

Festival organizuje Fokus fondacija uz podršku Grada Subotice. Glavni program održava se u amfiteatru Otvorenog univerziteta.

Među učesnicima, naći će se i Nikola Malović, Katarina Haker, Zoran Ferić, Zoran Živković, a neki od njih će takođe dovesti svoje goste. Festival će upotpuniti i muzički program. Svake večeri, nakon zvaničnog predstavljanja gostiju nastupiće bendovi iz Subotice, Beograda i Novog Sada, a ulaz na sve programe je besplatan.

Detaljnije o programu, sa Danijelom Mamužić iz Fokus fondacije za Radio Novi Sad razgovarala je novinarka Irina Samopjan.

 

Izvor: RTV
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1948
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.