Komentara: 0
Pregleda: 2702

Dupli odbojkaški program u Hali sportova

01.12.2011. u 21:26h
Izvor: RTV Yueco
Dupli odbojkaški program u Hali sportova

Posle dužeg vremena sutra u Hali sportova dupli odbojkaški program.

U meču devetog kola Prve lige za odbojkaše ekipa Spartaka ugostiće sastav Đerdapa iz Kladova. Meč se igra od 17 časova. Posle prošlonedeljnog poraza od Obilića, subotički tim u sutrašnji duel ulazi više nego motivisano kako bi ostvarili povoljan rezultat.

Odbojkaši Spartaka očekuju podršku navijača.Igrači Gorana Ilića obećavaju dobru odbojkašku predstavu. Kvalitet Prve lige i ove takmičarske sezone je kvalitetan, s obzirom da subotički tim želi plasman u viši rang, ostali timovi uradiće sve kako bi što više namučili tim koji je u gornjem delu tabele.

A u nastavku Super lige za odbojkašice igračice Spartaka ugostiće ekipu Varadina iz Novog Sada. Gostujuća ekipa je u samom vrhu tabele, što je svakako upozorenje igračicama Spartaka da u meč uđu spremne kako bi opravdale ulogu favorita. Ovo je treća utakmica koju će igračice Spartaka odigrati za manje od deset dana.Nadamo se da će i pored toga pokazati maksimum a samim tim nastaviti u pobedničkom ritmu. Po prikazanom igrom do sada, igračice Spartaka pokazale su veliku želju da se dokažu a tu je pre svega rezultat i prvo mesto na tabeli.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2702
Povezane teme

hala sportova

odbojka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.