Komentara: 19
Pregleda: 3999

Dulić: Još 3.500 radnih mesta u naredne četiri godine

03.05.2012. u 17:25h
Izvor: RTV Yueco
Prvi prioritet koalicija “Izbor za bolji život – Boris Tadić” nakon predstojećih izbora biće dovođenje i drugih svetskih, renomiranih firmi koje će svojim poslovanjem otvoriti nova, sigurna radna mesta i podići standard građana Subotice, izjavio je prvi na ovoj listi dr Oliver Dulić.
Dulić: Još 3.500 radnih mesta u naredne četiri godine

Pored privlačenja strateških stranih investitora koji otvaraju više stotina novih radnih mesta naš cilj je i da subotičkim malim i srednjim preduzećima omogućimo da pribavljaju građevinsko zemljište i grade nove objekte za privredne delatnosti pod povoljnim uslovima, rekao je Dulić.

On kaže da je njihova obaveza i da Subotičanima obezbede sigurna radna mesta, te da će svi koji pribave zemljište pod povoljnim uslovima imati obavezu da radnike zaposle za stalno.

On je precizirao da će u sektoru proizvodnje pored ugovorenih 4300 novih radnih mesta, biti otvoreno još najmanje 2500 novih mesta, zatim u komercijalnom sektoru, na prostoru „Druge kasarne“ još 600 radnih mesta, a u sektoru turizma 400 radnih mesta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 3999
Povezane teme

Oliver Dulić

DS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.