Komentara: 5
Pregleda: 1764

DSS predstavio ekonomski program razvoja Subotice

03.04.2012. u 17:34h
Izvor: RTV Yueco
DSS predstavio ekonomski program razvoja Subotice

Program ekonomskog razvoja Subotice može biti realizovan jedino u saglasju sa programom razvoja Srbije, koji se zasniva na novoj industrijalizaciji, odnosno programom razvoja Vojvodine, za šta Demokratska stranka Srbije nudi konkretna rešenja, rečeno je na današnjoj press konferenciji ove stranke u Subotici.

DSS na lokalne izbore u Subotici izlazi u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom, Srpskom demokratstskom strankom, i uz podršku pokreta “Dveri”, pod nazivom “Lista za Srbiju”, a program ekonomskog razvoja Subotice predstavlja jednu od okosnica predizborne kampanje. Kako je rečeno, program ekonomskog razvoja Subotice svodi se na reindustrijalizaciju privrede, posebno u sferi prerađivačke industrije koja stvara novu vrednost, zatim proširenje industrijske i slobodne zone, a za sve to ova koalicija nudi konkretna rešenja u vidu obimne studije ekonomskog razvoja Subotice, koja je u saglasju sa rešenjima koje nude Programi DSS za razvoj Srbije i Vojvodine, a koji su široj javnosti prezentovani pre nekoliko dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 1764
Povezane teme

DSS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.