• Pregleda: 3989

DSS: Jedini smo za slobodnu Srbiju

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije organizovao je danas u centru grada podelu predizbornog materijala. Prisutni su bili i visoki funkcioneri stranke.
DSS: Jedini smo za slobodnu Srbiju

„Mi smo jedina politička stranka koja se zalaže za slobodnu Srbiju, koja će biti politički i vojno neutralna i koja može da odlučuje o svojoj sudbini, da pustimo da narod zarađuje svoj novac, da traži tržišta na pravi način. Mislimo da ćemo biti jedini dobitnik na ovim izborima, da ćemo biti jedina stranka, osim SNS-a, koja će ići gore sa rezultatom. To će voditi do referenduma o EU, nadam se posle jedne dobre kampanje za i protiv." - izjavio je Miloš Aligrudić, DSS

„U Subotici siguran sam da će DSS uspeti i na parlamentarnim izborima da pokaže svoju snagu.“ - Marko Miletić, predsednik GrO DSS

Izvor: RTV City

povezane teme

19
albmsu Odgovori
Marko xaxaxa kakav smesan lik
Skrbic Odgovori
Jedina stranka u Srbiji koja nije moralno uprljana.
Podrska DSS-u, ljudima koji su se prihvatili teskog i nezvahalnog posla!
josa Odgovori
bravo marko svaka cast
Vesko Odgovori
Vidim da je guzva,sve se otimaju oko izbornog materijala.
istinit Odgovori
Uz radikale jedini koji se ne menjaju,jedino im zameram da nije napravljena zajednicka patriotska lista.
ffilozoff Odgovori
Kakve veze ima sns sa vama kad ih spominjete??? Dajte saopstenje o Vasem programu i to je to!!!
Milan024 Odgovori
Pod HITNO se zahvaliti EU, i reci joj da NISMO zainteresirani za SADA za članstvo u EU. Možda, 2050-te. Okrenuti se sebi.pod hitno ulziti u agrar i poljoprvredu. Sa 3,9 miliona ha obradive površine Srbija ostvaruje izvoz od 2 mil.€, a Holandija sa 1,0 miliona ha, 73, o miliona€!!!!!
demontiradi postojeći politički sistem u Srbiji. Sve resetovati, i vratiti na kooperativno uceste radnika u privredi, obrazovanju, zdravstvu.
Birokratiju smanjiti nza 50%!!!
ukoliko to ne ucinimo do SEPTEMBRA 2014, sledi BANKROT države Srbije!!!
Da li to sebi možemo i smemo da dozvolimo??????
ffilozoff Odgovori
Sta ce tu Blasko-metuzalem Gabric??? Nije li on "veliki"jugosloven,bunjevac,A sad veliki ljubitelj NAZADNOG DSS-a???
dusanbmsu Odgovori
Коштуница !!!
darijus Odgovori
Ne daj bože da vi vodite ovu državu,vratili bi se 100 god u nazad.
Alvatna Odgovori
Ja cula da se potukli za materijal ove stranke,pogotovo sa slikama Vojislava dr Kostunice.
Alvatna Odgovori
Pazi,tu je i ovaj sa hulahopkama sto je dosao iz Beograda.Tako sam ga se zazelila,ali je mogao zato
ostati u glavnom gradu.Mislim da su potrebniji na Kosovu,posto njihov sef uvek pita:"gde je Kosovo",
"sta je s Kosovom?" itd.Neobavesten,kao i uvek.
josa Odgovori
posetite nas dragi prijatelji na sledecoj stranici https://www.facebook.com/dss.subotica
ZIVELA SRBIJA
bojan Odgovori
Najbolja stranka sa najboljim programom na ovim izborima.Medjutim malo manje o Kosovu,a vise o realizaciji ruskog kredita i kako ce to politicka neutralnost vaskrsnuti ovu drzavu jos nismo culi.Protiv EU svakako,ali gde onda u Evropi i skim saradjivati nadamo se da cemo cuti.Znamo skim samo da cujemo kako ce to funkcionisati po DSS.
nenad Odgovori
@Milan024
Hoćeš da kažeš da je izolacija rešenje za sve probleme Srbije? Ma nemoj?
Prehrambeni proizvodi i hemija malo severnije u Mađarskoj je žestoko jeftinija nego kod nas... naši proizvodi su u inostranstvu jeftiniji nego kod nas u Srbiji! Nismo u stanju da sami smislimo nijedan pravac ka reformama, već kopiramo šta rade EU države u okolini po pitanju ekonomije, životne sredine, poljoprivrede i sl. Ja ne želim da se zakopam u ovu državu sa raznoraznim tajkunima kako bi vi DSSovci mogli da doveka pričate kako je EU trula, a u Srbiji je med i mleko, a usput da me pelješite.

Pola Vojvodine uzelo tuđa državljanstva i pasoše... zapitajte se zašto je to tako. Nismo budale.
zis Odgovori
Srbija će se osloboditi kada vas koji 24 god. trujete i lažete narod ne bude na političkoj sceni . Građani izađite i glasajte ,ne pružajte im šansu da se i dalje vodi politika "Sjaši Kurta da uzjaše Murta" Dajte šansu mlađima ,onima koji su satanizovani u "medijima "onima kojih se vlast boji ,onima koji su pokradeni na prošlim izborimaonima kojima PPV nesme da izađe na crtu,glasajte za svoju decu ,ne dozvolite da odlaze iz zemlje zato što bolesnici željni vlasti lažima uvek dobiju vlast.Ako volite Srbiju ,ako volite svoju decu ako želite bolji život----- ne glasajte za nikog ko je zadnjih 24 god u skupštini.Ako opet poverujete lažima ---neka poslednji ugasi svetlo!Ja imam za koga da glasam a to nisu oni.
joso2 Odgovori
jos jedna partija, koja ne zna sta hoce.Jedina im je briga DA SE VREME ZAUSTAVI ILI DA SE VRATI ZA 15 GODINA
uvek u pravu Odgovori
Da ste stavili naslov "Jedini smo za slobodnu Vojvodinu" dobili bi mnogo više pozitivnih ocena, jer tako je to ovde.Ne prolazi ništa što je sa predznakom srpski ili srpska.
titov omladinac Odgovori
Ni jedan se još nije oglasio drugačijim predlogom: UKIDANJE IMUNITETA, SMANJENJE BROJA NARODNIH POSLANIKA (dosta bi ih bilo i pola), BESPLATNE AUTOBUSKE I VOZNE KARTE ZA NJIH, i unošenje novog krivičnog dela u KZ: trgovina uticajem.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.