Komentara: 7
Pregleda: 3487

DSS aktivan tokom vikenda

16.04.2012. u 16:21h
Izvor: RTV Yueco
U organizaciji mesnih odbora Demokratske stranke Srbije u Subotici u mesnim zajednicima Prozivka, Novi Žednik, Palić i Železničko naselje aktivisti ove stranke delili su propagandni materijal, a uoči najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa podelili su radost sa sugrađanima poklanjajući im uskršnja jaja.
DSS aktivan tokom vikenda

Šef izbornog štaba DSS-a u Subotici i pokrajinski kandidat DSS-a Stevan Bakić, poželeo je ispred stranke, ali i u svoje lično ime svim vernicima koji slave Uskrs po pravoslavnom kalendaru da u duhovnom miru, razumevanju i međusobnom poštovanju među prijateljima i komšijama provedu predstojeći praznik.

Predsednik DSS-a u Subotici, Bogan Laban i nosilac liste “Lista za Srbiju” čestitao je svim vernicima koji slave Uskrs najradosniji praznik. Želimo mir i radost za sve ljude, za naše sugrađane i naše porodice jer smatramo da je porodica svetinja za koju vredi živeti i žrtvovati se, istakao je Laban.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 7
Pregleda: 3487
Povezane teme

DSS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka Srbije

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.