Komentara: 31
Pregleda: 3940

DS: “Vizija” Jenea Maglaija

18.07.2014. u 16:57h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje informativne službe Gradskog odbora Demokratske stranke Subotica prenosimo u celosti.
DS: “Vizija” Jenea Maglaija

Nakon skoro osam meseci ponavljanja prazne fraze o „domaćinskom“ poslovanju, konačno možemo da utvrdimo šta to u svakodnevnom radu slučajnog gradonačelnika Jenea Maglaija znači.

Po našim saznanjima, po naredbi Jenea Maglaija, Direkcija za izgradnju grada Subotice je raskinula ugovoreno proširenje tri veoma frekventne raskrsnice u ulici Maksima Gorkog i na Segedinskom putu, odnosno „ E-5“ putu, kako bi tim novcem asfaltirala nekoliko manjih ulica. Ovim je Jene Maglai direktno odgovoran za stvaranje gužvi na ovom pravcu, odgovoran za smanjenje bezbednosti učesnika u saobraćaju u gradu i odgovoran za dalje povećanje nivoa štetnih izduvnih gasova.

Osim što je ta odluka u potpunoj suprotnosti sa bilo kakvom svešću o razvoju grada, ona nosi i malo dublju problematiku, a to je odluka da bude asfaltirana ulica u kojoj živi jedan od članova Gradskog veća. Da li gradonačelnik Maglai pod „domaćinskim“ poslovanjem podrazumeva to da će domaćinstvu svakog člana Gradskog veća svojim odlukama obezbediti nešto mimo svake logike, prioriteta, a na štetu razvoja grada?

Svaki put kada se u špicu ”zaglavite” na raskrsnici “E-5” puta i ulice Braće Radića, setite se našeg “vizionarskog” gradonačelnika.

A našim sugrađanima koji žive u neasfaltiranim ulicama preostaje samo da se mole da se baš u njihovu ulicu doseli neki član Gradskog veća.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 3940
Povezane teme

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.