Komentara: 22
Pregleda: 4432

DS: Skandalozan dnevni red sutrašnje Skupštine grada

27.11.2014. u 15:01h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje Informativne službe Gradskog odbora Demokratske stranke prenosimo u celosti.
DS: Skandalozan dnevni red sutrašnje Skupštine grada

Vladajuća većina SNS-a, SPS-a i SVM-a je za sednicu Skupštine grada koja će se održati sutra pripremila skandalozan dnevni red.

Prvi skandalozni set odluka predviđa smanjenje poreza na imovinu  tajkunima, vlasnicima mnogobrojnih poslovnih prostora, stotina hektara građevinskog i poljoprivrednog zemljišta. Za obične građane, međutim, nikakvo umanjenje poreza na imovinu nije predviđeno. Za obične građane je predviđeno samo smanjenje plata i penzija.

Drugi  niz tačaka dnevnog reda posvećen je izboru svih dosadašnjih v.d. direktora u direktore, na mandatni period od  4 godine. Većina direktora čiji je izbor na dnevnom redu dokazali su u proteklom periodu  svoju nestručnost, ali i svoju stranačku pripadnost.

Skandalozno je javno pokazivanje da je jedini kriterijum za njihov izbor bila partijska pripadnost, odnosno bespogovorno izvršavanje naloga SNS-a, SPS-a i SVM-a u javnim preduzećima na štetu grada i građana.

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 4432
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

sednica lokalnog parlamenta

Demokratska stranka

sednica skupštine grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.