Komentara: 48
Pregleda: 7367
Foto

DS prikupljao potpise za Peticiju za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije

16.11.2014. u 12:06h
Izvor: RTV City
Na Trgu Slobode juče oko 12 časova na štandu Demokratske stranke prikupljani potpisi za Peticiju za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije.
DS prikupljao potpise za Peticiju za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije

U saopštenju Gradskog odbora DS navodi se da je smanjenje plata i penzija proizvelo štetu za lični standard i kućni budžet građana, a ne korist za bolje stanje u budžetu.

Nepotrebni rashodi u budžetu nisu plate i penzije, nego loše poslovanje javnih preduzeća, stranačko zapošljavanje, velike subvencije javnom sektoru i odsustvo reforme PIO i RZZO. To su reforme koje treba da stvore uštede i obezbede sigurnost isplate penzija.

Deset meseci je na snazi bio solidarni porez kojim je od zarada naših građana oduzimano 10 milijardi dinara. Istovremeno, Vlada je povećala svoje rashode za 9 milijardi dinara, a prihodi su smanjeni za 3 milijarde dinara.

Što se tiče smanjenja penzija, Demokratska stranka smatra da je to stečena imovina penzionera, kojima se ceo radni vek odvajalo od plate i uplaćivalo da bi imali ta sredstva kada odu u penziju.

DS prikupljao potpise za Peticiju za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije

Izvor: RTV City
Potpisivanje peticije za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje peticije za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje peticije za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje peticije za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje peticije za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje peticije za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje peticije za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje peticije za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 48
Pregleda: 7367
Povezane teme

Slavko Parać

DS Subotica

Demokratska stranka

đenđi seleši

peticija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.