• Pregleda: 2962

DS predao kandidaturu za pokrajinske poslanike

DS predao kandidaturu za pokrajinske poslanike

Predstavnici koalicije “Izbor za bolju Vojvodinu – Bojan Pajtić” predali su listu kandidata za sve četiri izborne jedinice u Subotici za izbor poslanika u Skupštini Vojvodine po većinskom sistemu.

Kandidati kolacije su sadašnji predsednik Skupštine grada Slavko Parać, ekonomista i preduzetnik Robert Santo, pokrajinski sekretar za zadravstvo dr Atila Čengeri i poljoprivredni proizvođač iz Đurđina Daniel Kovačić. Pokrajinski parlament broji 120 poslanika, od kojih se polovina bira po proporcionalnom, a polovina po većinskom sistemu.

Izbori za pokrajinske poslanike po većinskom sistemu biće održani zajedno sa lokalnim i parlamentarnim izborima 06. maja, a kandidati pomenute koalicije najavljuju da će do kraja kampanje građanima predstaviti svoje programe.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
moderno Odgovori
Kandidati za većinske poslanike će predstaviti progra,. Šta mi od toga imamo, kada od spomenuta četiri kandidata, dva su već bili poslanici, a rezultati su im vidljivi ( O ).
Braco Odgovori
Imali ste vi programe i ranije. Ali niste imali nikakve rezultate. Fabrike prodate, ljudima obecavene akcije, nova radne mesta i bolji zivot. A uvodjenji novi doprinosi nameti na privatnike, konkretno dali ste jednu taksu ukinuli ili smanjili a pricate o olaksicama privatnicima, mislim na one sitne prodavnice ugostiteljske objekte, i ostale. Srusili ste pozoriste i od jednog od najlepsih centara grada napravili ruglo sa jednim betonskim kosturom. Sta ste uradili i sa drugim objektima u gradu. Jeste ufarbali ste par fasada tek da zamazete oci gradjanjima kao sto i sada verovatno nameravate praznim obecanjima. A u gradu i okolnim mestima sve vise i vise kradja, a vasa komunalna poliucija juri neke ljude sto prodaju cvece na cosku ili neke stare stvari. Pa nebi ljudi to radili da ih netera nevolja
ma da Odgovori
Pricam ti pricu... Sta ce te vi u ovoj predizbornoj kampanji da nam porucite? Isto sto i pre 12 godina? Da vas sacekamo jos 12? Ma nemate vi sta vise ovom narodu da laprdate osim onih idiotskih izjava koje plasirate preko one Jelene Trivijan koja huska na rat. Da se ja pitam ne bi joj pomogao ni politicki imunitet, jer to joj ne daje za pravo da se bavi globalnim zastrasivanjem gradjana (iako nema koga da uplasi) nekim ratovima. Naravno, nije to od nje poteklo vec od Borisa Tadica. Znaju da nemaju vise sta da obecavaju gradjanima pa se bave pljuvanjem protivkandidata.
Poreski obveznik Odgovori
Al' su nas Kovačić i Santo dosad zastupali, baš su nas zastupali! Ni S od Subotice se nije čulo u vojvođanskoj Skupštini. Moj glas im više ne dam.
Dragoljub Mihailović Odgovori
Drugovi demokrate, istina je da ste u prethodne 4 godine navukli dosta gneva na sebe. Kriza bila ili ne bila, ne mož ti objasniti ljudima, vi ste bili na vlasti i sad kušajte njene plodove. Kao što ste uživali kad je bio potpisan Sporazum o Stabilizaciji i Pridruživanju, a vi dobili izbore, tako sad morate malo gorke tablete gutati. Realno.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.