Komentara: 37
Pregleda: 5612

DS: Nastavlja se predizborni cirkus SNS

16.05.2012. u 18:10h
Izvor: RTV Yueco
Nastavljen je predizborni cirkus Srpske napredne stranke u Subotici. Ne samo što im se priviđa krađa glasova za koju, naravno nisu pružili ni jedan dokaz, fantastični softveri koji dodaju i oduzimaju glasove strankama, „bilbordovi“ koji napadaju po ulicama, sada članovi SNS svaki dan divljaju po gradu i prete ljudima i institucijama.
DS: Nastavlja se predizborni cirkus SNS

U jučerašnjoj akciji takozvanih naprednjaka „oslobođen“ je magacin „Tržnice“ u kome su, umesto očekivanih džakova sa listićima koje pakuju funkcioneri Demokratske stranke, pronađeni humanitarni paketići i lopte.

To je ponovo bila prilika da se Demokratska stranka optuži za kupovinu glasova, što je još jedna u nizu laži koje SNS stalno plasira, nadajući se da će se hiljadu puta ponovljene laži pretvoriti u istinu.

A istina je bolna za SNS – voljom građana takozvani naprednjaci izgubili su izbore i sada destabilizacijom prilika u gradu pokušavaju da uplaše Subotičane kako bi na silu glasali za SNS.

Pozivamo građane da ne nasedaju na obmane Srpske napredne stranke i da se ne plaše da izađu na birališta.
Ova loša cirkuska predstava takozvanih naprednjaka biće završena 20. maja 2012. godine kada na izborima pobedi Boris Tadić.

Informativna služba DS u Subotici

 Povezane vesti:
- Odakle je humanitarna pomoć, pitaju naprednjaci

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 37
Pregleda: 5612
Povezane teme

Izbori u Subotici

DS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.