Komentara: 33
Pregleda: 2667

DS: Izborno ruženje Subotice

15.04.2016. u 16:31h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
U nastavku prenosimo saopštenje za javnost Informativne služba GO Demokratske stranke.
DS: Izborno ruženje Subotice

Nešto više od nedelju dana deli nas od izbora. Da nije bilborda i plakata, Subotičani gotovo da ne bi znali šta se sprema. Da li je to bolja budućnost koja nam se nudi sa ulica, trotoara, zidova, bandera, drveća, trafo stanica, ograda, ćoškova, pa čak i iz bolničkog kruga – zaista ono što zaslužuju građani Subotice, ukoliko nam se nudi na ovako agresivan i ružan način.

Predizborne aktivnosti ne bi trebale da budu razlog da se Subotica prlja i ruži. Bezobzirnost onih koji lepe plakate gde god ugledaju i najmanji prazan prostor, poprimila je gotovo neslućene razmere.

Da li „Srbija pobeđuje“ tako što će naružiti imovinu svojih građana i tako što će milione dinara poreskih obveznika potrošiti na pokušaj da se sve vrati u pristojno stanje?

Da li je trošenje miliona dinara na izradu predizbornog materijala opravdanje stranačkim aktivistima za narušavanje izgleda Subotice i prilika za iskazivanje bahatosti i moći koju su pojedine političke stranke usvojile kao manir u svom delovanju?

Pozivamo Subotičane da se suprotstave ovakvom nedozvoljenom stranačkom propagiranju i uništavanju grada, i da na dan izbora svoj glas daju onima koji se stvarno, a ne deklarativno, zalažu ZA PRISTOJNU SUBOTICU, svojim delom i ponašanjem.

I na kraju, GrO DS Subotica poziva nadležne organe lokalne samouprave da zaštite Suboticu od ovakve represije i uništavanja.

 // kraj saopštenja

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 33
Pregleda: 2667
Povezane teme

Demokratska stranka

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.