Komentara: 24
Pregleda: 2982

DS: Gradonačelnik ne poštuje odluku Skupštine vezano za Narodno pozorište

02.12.2014. u 15:13h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje Informativne službe Gradskog odbora Demokratske stranke prenosimo u celosti.
DS: Gradonačelnik ne poštuje odluku Skupštine vezano za Narodno pozorište

Jene Maglai je prošle nedelje izjavio da će za završetak novog dela pozorišta biti potrebno još najmanje 15 miliona evra. Nije pritom razjasnio koliko će još biti potrebno za završetak starog dela.

Podsećamo građane Subotice da je Skupština grada 13.10.2013. donela odluku kojom se nalaže da se projekat izmeni na takav način da za završetak radova bude dovoljno 10 miliona evra sa PDV-om.

Po čijem ovlašćenju su Jene Maglai i nadležni iz Direkcije za izgradnju grada pripremili projekat suprotno odlukama Skupštine grada?

Godine 2007. Jene Maglai je u Skupštini bio najglasniji zagovornik rušenja pozorišta. Danas, sedam godina posle, i dalje istrajava na megalomanskom pristupu.

Pitamo Jenea Maglaia da li je svestan koliko je u ekonomskoj krizi  realno obezbediti  sredstva iz pokrajinskog i republičkog budžeta za projekat za čiji je završetak  potrebno, kako tvrdi, blizu 2 milijarde a možda i više.

Zahvaljujući Jeneu Maglaiu i ovakvom neodgovornom rukovođenju projektom, Subotica će još dugi niz godina umesto pozorišta imati ogoljenu, avetinjsku, betonsku konstrukciju.

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 24
Pregleda: 2982
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.