Komentara: 17
Pregleda: 3418

Državni sekretar Nenad Ivanišević posetio Gradsko udruženje penzionera

08.04.2016. u 18:41h
Državni sekretar Nenad Ivanišević posetio Gradsko udruženje penzionera

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Nenad Ivanišević prisustvovao je danas redovnoj Delegatskoj godišnjoj Skupštini Gradskog udruženja penzionera Subotice, saopšteno je iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Državni sekretar Ivanišević je tom prilikom istakao da je to Udruženje veoma dobro organizovano i da će kao takvo uvek imati podršku Ministarstva rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja. Predsednica Udruženja Dragica Lučev zahvalila se u ime penzionera na dosadašnjoj pomoći i rekla da se nada da će ta organizacija i u narednom periodu moći da računa na Ministarstvo rada, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja.

Gradsko udruženje penzionera Subotica broji više od 14.000 članova i jedno je od najaktivnijih u Vojvodini. Članovima je na raspolaganju više različitih sekcija, a Udruženje ima svoje odmaralište i u Sokobanji.

Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 3418
Povezane teme

Nenad Ivanišević

penzioneri

gradsko udruženje penzionera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.