Komentara: 13
Pregleda: 4356

Država treba da ulaže u sela

29.03.2012. u 16:04h
Izvor: RTV Yueco
Država treba da ulaže u sela

Država treba da pomogne poljoprivrednici i da ulaže u razvoj sela, rekao je predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prilikom posete opštinama u Severno-bačkom okrugu. Poljoprivreda je razvojna šansa Vojvodine i Srpska napredna stranka će se zalagati u budućoj Vladi za oživljavanje sela. Nikolić je prilikom posete Bačkoj Topoli istakao da se će boriti i da deca imaju bolje uslove života, kao i za depolitizaciju prilikom zapošljavanja. Ljudi treba da budu odgovorni za svoja dela, istakao je Nikolić. Otvaranje novih radnih mesta je prioritetni cilj Srpske napredne stranke.

Država mora da ulaže u sela, jer je to isplativa investicija, koja će se vratiti vrlo brzo, a ako ne budemo imali jako selo, nećemo imati ni jake gradove, rekao je lider koalicije „Pokrenimo Srbiju”, Tomislav Nikolić prilikom obilaska Bačke Topole, Bajmoka, Mišićeva, Novog Žednika, Subotice i Palića.

Nikolić je obišao poljoprivrednike i privrednike i sa njima razgovorao o programu Srpske napredne stranke. Poklonio je nekoliko klima uređaja školi “Čaki Lajoš” i Bačkoj Topoli i vrtiću na Paliću. Tom prilikom je Nikolić istakao da se mora ulagati i u šklostvo i da školu đaci treba da doživljavaju kao svoju drugu kuću.

Nakon Bačke Topole i Bajmoka, lider koalicije “Pokrenimo Srbiju” je posetio domaćinstvo Dubravka Rakića iz Mišićeva. Rakić se bavi stočarstvom ima 20 bikova i obrađuje oko 100 hektara zemlje.

Nakon Mišićeva obratio se stanovnicima Novog Žednika kod Željezničke stanice.Na Paliću je posetio osmočlanu porodicu Stanojević koja je pre 12 godina izbegla sa Kosova. U ime SNS-a deci je podelio prigodne poklone.

U Subotici je posetio dva preduzetnika. Firma szr Edeks se bavi proizvodnjom plastičnih flaša. Vlasnik firme, Hoselito Petrović kaže da u današnjim uslovima nije lako raditi.

Lider koalicije “Pokrenimo Srbiju” je posetio je firmu “Denver” koja se nalazi na Makovoj sedmici. Nakon toga, na gradskom trgu je razgovarao sa Subotičaničanima. Nikolić je istakao da oni veruju u pobedu i da od 21 čas 6. maja moći će cela Srbija da slavi Đurđevdan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4356
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

tomislav nikolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.