• Pregleda: 2708

"Druženje sa Dušanom Svilarom" sutra u "Skladištu"

Fondacija “Danilo Kiš” i Evropski pokret Subotica sutra od 20 časova u omladinskom klubu „Skladište“ organizuje veče pod nazivom „Druženje sa Dušanom Svilarom“.
"Druženje sa Dušanom Svilarom" sutra u "Skladištu"

Ove večeri se održavaju u okviru projekta “Nije reč samo o Evropi…“ koji je pokrenut od strane Evropskog pokreta iz Beograda, gde predstavnici Evropskog pokreta Subotica realizuju deo aktivnosti.

Projekat je usmeren na pronalaženje adekvatnih načina komunikacije sa mladima u Srbiji – jezikom, stilom, kanalima i ličnostima koje su njima bliske, kako bi što lakše usvojili i razumeli sistem vrednosti koji se naziva evropskim.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
uvek u pravu Odgovori
Ima više načina da se ljudi druže.Mi se ovih dana družimo ispod čardaka na prikolici i ubacujemo kukuruze.Predlažem Dušanu da dođe i pridruži nam se da vidi šta je pravo druženje.
ned Odgovori
Uvek u pravu-u pravu ste i ja sam kao student u Tavankutu ubacivao kukuruz u cardak i nije bilo lako ali je bilo druzenja pa se cuje koji dobar vic, gazda je davao dobru hranu ,fine slanine i divenice,pa mleko ,kafa ,pivo.Lepo je ipak bilo.Kasnije su se udruzili i kupili elevator sto je jos vise olaksalo posao skladistenja kukuruza.Od honorara sam kupio sebi pantalone ili flundre kako kazu nasi Bunjevci.Volim muziku i narodnu i zabavnu, sada treba sve vise para za izlazak.
ned Odgovori
Dusan je sada student 2.godine na Fakultetu muzickih umetosti u Beogradu,odsek solo pevanje,videcemo da li ce biti operski solista,etno pevac ili nesto drugo u svakom slucaju zelim mu uspeha do kraja studija i dobar posao.
Ljubomir Odgovori
Glupost
Always Ultra Odgovori
uvek u pravu

Dosao bi on. Znam kakav je . :-)

ned

Za posao nece morati da brine. Obzirom na izvodjenje "con te partiro" mislim da moze da bude operski pevac. Moje laicko misljenje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.