Komentara: 3
Pregleda: 4716

Drugo polugodište najteže osmacima

20.01.2015. u 10:20h
Izvor: RTV Yueco
Posle odmora tokom zimskog raspusta, đaci su spremno dočekali školske obaveze. Drugo polugodište će za učenike do 7. razreda biti završeno 12. Juna, dok će osmaci na raspust već 29. maja. Učenicima 8. razreda će drugo polugodište biti i najteže, jer ih očekuje završni ispit.
Drugo polugodište najteže osmacima

Posle tri nedelje odmora, đaci su ponovo u školskim klupama. Prve dane drugog polugodišta, učenici četvrtog razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“  koriste za ponavljanje gradiva, koje su savladali tokom prvog polugodišta.

Drugo polugodište će biti najteže učenicima osmih razreda, koji se raspuštaju 29. maja. Od prošle godine, učenici osmih razreda na završnom ispitu imaju tri testa: iz maternjeg jezika, matematike i kombinovani test iz 5 predmeta.

U OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ pripremna nastava za završni test je počela još u prvom polugodištu. Nastavnici kažu da ukoliko dete redovno pohađa pripremnu nastavu, ne postoji potreba za dodatnim pohađanjem privatnih časova. Održavanje pripremne nastave će biti intezivirano tokom drugog polugodišta, a posebno nakon 29. maja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 4716
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.