Komentara: 0
Pregleda: 2465

Druga izložba fotografija "Čuvari trenutka"

11.07.2012. u 13:26h
Izvor: SuMedija
Grupa 32 postoji dve godine i okuplja fotografe svih starosnih dobi i različitih profesija. Svima im je jedno zajedničko: Ljubav prema fotografiji.
Druga izložba fotografija "Čuvari trenutka"

Prvi susret se dogodio na internet sajtu, posvećenom fotografiji, „Foto Finiš“. Ključni motiv okupljanja su druženje, razmena iskustva i znanja iz oblasti fotografije. O kvalitetu i radu predstavljenih autora, najbolje govore radovi koje imate priliku videti na ovogodišnjim izložbama, kao i mnogobrojne dosadašnje grupne i samostalne izložbe, uz brojna priznanja i nagrade, u zemlji i inostranstvu.

Većinu autora čine fotografi iz Republike Srbije, a tu su i kolege iz Republike Srpske, Hrvatske, Engleske i Švedske.

Gosti učesnici na ovogodišnjoj izložbi, iz fotografskog kluba "Photo Walkers" su nam omogućili da se izložba nakon prikazivanja u Beogradu, preseli u Suboticu.

Za razliku od prošlogodišnje, druga izložba „Čuvari trenutaka“ je imala podršku uvaženog i cenjenog fotografa, gospodina Tomislava Peterneka, koji je izvršio selekciju fotografija, birajući 2 od 5 radova, svih 37 autora.

 Druga izložba fotografija "Čuvari trenutka"

Druga izložba fotografija "Čuvari trenutka"

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2465
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

izložba fotografija

photowalkers

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.