Komentara: 17
Pregleda: 17953

Droga, oružje, ukradena vozila... policija uhapsila dvojicu, protiv saučesnika prijava

07.10.2020. u 12:38h
Izvor: Subotica.com
Droga, oružje, ukradena vozila... policija uhapsila dvojicu, protiv saučesnika prijava

Subotička policija uhapsila je Z.H. (1978) i A.H. (1990) iz Subotice zbog sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćeno držanje opojnih droga kao i više krivičnih dela teška krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Prilikom kontrole osumnjičenih kao i pretresom njihovog stana, policija je u prisustvu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici, pronašla i oduzela 27 stabljika marihuane težine oko osam kilograma kao i manju količinu ove opojne droge.

Kod osumnjičenih je pronađeno i sedam kompjuterskih jedinica iz ukradenih vozila, gasni pištolj, dva agregata i veća količina građevinskog alata i materijala.

Osumnjičenima Z. H. i A. H. je određen pritvor. Protiv M. S. (1975), kog koga je policija pronašla dva vozila koje su osumnjičeni ukrali, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivična dela prikrivanje i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 17953
Povezane teme

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.