Komentara: 14
Pregleda: 9311

Dragan Simović: Evropa, pa juriš na titulu

17.12.2012. u 20:24h
Izvor: Sportski žurnal
Spartak Zlatibor voda ima pravo da se meri sa dva najbolja kluba Srbije. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog jesenjeg učinka u duelima sa Partizanom i Crvenom zvezdom.
Dragan Simović: Evropa, pa juriš na titulu

Večiti rivali, u paketu, jedino nisu uspeli da pokore Subotičane. Crveno-beli su aterirali u Subotici (0:3), crno-beli neočekivano prokockali 2:0 i na kraju stigli do boda (2:2). Lep fil na jesenju tortu.

- Uz ta dva meča, izdvojio bih i duel sa Vojvodinom, u četvrtfinalu kupa. Pobeda nad Crvenom zvezdom bila je prelomna za našu ekipu, stvari su došle na mesto. Za duelom sa Vojvodinom posebno žalim. Vodili smo do poslednjeg minuta i na kraju pali na penal ruletu. I danas me srce zaboli kad se setim tog meča. Bićemo valjda bolje sreće u narednoj kup sezoni – priseća se Dragan Simović, predsednik Spartak Zlatibor vode.

Preskočili ste duel sa Partizanom?

- Šampion je jači i bio je na dobrom putu da nas pobedi. Iskoristili smo, ipak, opuštanje rivala i stigli do boda. Žao mi je što je sudija Miodrag Gogić uništio utakmicu.

Gde vidite vaš klub za desetak godina?

- U vrhu srpskog fudbala. Ozbiljno organizovan, sa jakom školom i prvim timom za poštovanje, spremnim da se bori za titulu.

A do tada?

- Da bude redovni učesnik evropskih takmičenja – jasna je poruka Dragana Simovića, prvog čoveka subotičkog superligaša.

FK "Spartak Zlatibor voda" poziva svoje navijače i simpatizere da daju mišljenje i predloge za: himnu i maskotu sportskog društva Spartak, za izbor mis FK Spartak ZV, za fan shop, kao i predlog za Klub navijača FK Spartak ZV. Predloge slati na mejl adresu pr@spartakzlatiborvoda.com.

Izvor: Sportski žurnal
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 9311
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

dragan simović

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.