Komentara: 1
Pregleda: 2880

Donacija školi Žarko Zrenjanin

08.03.2012. u 14:38h
Izvor: RTV Yueco
Donacija školi Žarko Zrenjanin

Učenicima Osnovne i sredne škole za obrazovanje i vaspitanje dece sa posebnim potrebama „ Žarko Zrenjanin“, sinoć su zaposleni u jednoj subotičkoj firmi donirali novac za obezbeđivanje užine. Ova donacija je posledica izveštaja koji je članica Kola srpskih sestara poslala firmama, u kojem je stajalo da je užina za đake neizvesna zbog nedostatka sredstava.

Nakon što su pročitali da učenici škole „ Žarko Zrenjanin“ nemaju osiguranu užinu za svaki dan i da nedostaje sredstava da se ona obezbedi, zaposleni u subotičkoj firmi Studio moderna su odlučili da od svojih plata izdvoje nešto novca i poklone ga ovoj ustanovi. Prikupljeno je 20.000 dinara.

Kolo srpskih sestara ima dugu tradiciju humanitarnog rada. Članice iz Subotice su učestvovale u povezivanju zaposlenih i škole „Žarko Zrenjanin“.

Škola „Žarko Zrenjanin“ svako jutro treba da obezbedi 320 obroka, a to je bez pomoći i donacija nemoguće, po rečima direktorke škole Jovanke Tešanović.

Da bi učenici škole svako jutro imali užinu nephodno je svaki dan obezbediti 60 hlebova za 320 užina. Bez donacija škola sama ne bi uspela da obezbedi neophodna sredstva te je svaka pomoć dobrodošla.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2880
Povezane teme

OiSS Žarko Zrenjanin

donacija školi Žarko Zrenjanin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.