Komentara: 33
Pregleda: 12789
Foto

Donacija iz Nemačke Opštoj bolnici

26.04.2018. u 16:37h
Izvor: Subotica.com
Donacija iz Nemačke Opštoj bolnici

U Opštu bolnicu u Subotici danas je stigla vredna bolnička oprema dopremljena iz nemačkog grada Ulma, obezbeđena putem donacije Socijalne službe grada Minhena - Kancelarije za stanovanje, migracije i pomoć.

Donacija u vidu 20 bolničkih kreveta i dušeka, kao i nočnih ormarića, otići će na odeljenja gde je najpotrebnija.

Donacija iz Nemačke Opštoj bolnici

- Prošle godine dobili smo 30, a sada 20 kreveta. Svaka donacija je dobrodošla, jer su kreveti na većini odeljenja već veoma stari i u lošem stanju – istakao je dr Slobodan Puškar, direktor Opšte bolnice.

Saradnja Subotice i Minhena traje već dve decenije i ona je po svemu sudeći iz partnerskog prešla u prijateljski odnos.

- Zahvaljujem se gradu Minhenu koji već godinama osluškuje potrebe subotičkih ustanova i organizacija i donira ono što je najpotrebnije. Saradnja sa Minhenom ostvaruje se i u oblasti obrazovanja, socijalne zaštite, zdravstva... - podsetila je Jasmina Stevanović, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti .

Donacija iz Nemačke Opštoj bolnici

- Ova donacija je značajna jer je došla u zdravstvenu instituciju koja pokriva ceo region severne Bačke i kojoj gravitira više od 200 hiljada ljudi. Nadamo se da ćemo iduće godine krenuti u veliki posao, rekonstrukciju kompletne Opšte bolnice, dodala je Stevanović.

Izvor: Subotica.com
Donacija subotičkoj bolnici Donacija subotičkoj bolnici Donacija subotičkoj bolnici Donacija subotičkoj bolnici Donacija subotičkoj bolnici Donacija subotičkoj bolnici Donacija subotičkoj bolnici Donacija subotičkoj bolnici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 33
Pregleda: 12789
Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

opšta bolnica

nemanja simović

donacije za subotičku bolnicu

donacija bolnici

jasmina stevanović

bolnica subotica

slobodan puškar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.