Komentara: 0
Pregleda: 2774

Donacija Domu za slušno oštećena lica

13.01.2015. u 15:31h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Javno komunalno preduzeće "Subotičke pijace" doniralo danas je tehničku opremu Školskom centru za slušno oštećena lica "Dositej Obradović". U pitanju su novi LCD televizor, DVD plejer i računar zahvaljujući kojima će po povratku sa raspusta, za oko dvanaestoro dece, od predškolskog uzrasta do završnih razreda srednjih škola, nastava će biti dodatno unapređena, a boravak u centru ugodniji.
Donacija Domu za slušno oštećena lica

Sredstva za nabavku ove opreme prikupili su sami građani, ostvaljajući svoje lične donacije na "Betlehemu", koji je bio postavljen u okviru ovogodišnjeg zimskog vašara u centru grada "Winterfest".

Kako se vašar bliži kraju, organizator JKP "Subotičke pijace" je od prikupljenih sredstava odlučio da obraduje mališane iz ovog centra novom opremom.

Ova tradicija traje na Winterfestu već nekoliko godina unazad, a sva prikupljena sredstva, kako ove, tako i narednih godine, biće usmerena u humanitarne svrhe.

Ove godine je ukupno prikupljeno 123.000 dinara, što je najveći iznos do sada.

Školski centar za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica predstavlja rehabilitacionu ustanovu za edukativno i profesionalno osposobljavanje gluvih i nagluvih lica.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Donacija Domu za slušno oštećena lica Donacija Domu za slušno oštećena lica Donacija Domu za slušno oštećena lica Donacija Domu za slušno oštećena lica Donacija Domu za slušno oštećena lica Donacija Domu za slušno oštećena lica Donacija Domu za slušno oštećena lica Donacija Domu za slušno oštećena lica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2774
Povezane teme

jkp subotičke pijace

winterfest subotica

ilinka vukoja

centar za slušno oštećena lica dositej obradović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.