• Pregleda: 4837

Dom zdravlja apeluje na roditelje da naznače koje su im potvrde neophodne

Dom zdravlja apeluje na roditelje da naznače koje su im potvrde neophodne

Zbog velikih gužvi koje se stvaraju u Dečijem i Školskom dispanzeru prilikom dobijanja neophodnih potvrda za decu, iz Doma zdravlja Subotica mole roditelje da na šalteru kod sestara ostave fotokopiju zdravstvene knjižice svog deteta i naznače koje su im potvrde neophodne:

  • o zdravstvenom stanju dece predškolskog uzrasta za upis u vrtić,
  • o vakcinalnom statusu za decu koja su već upisana u vrtić ili
  • o vakcinalnom statusu za ostvarivanje prava za dečiji dodatak, roditeljski ili materijalni dodatak.

Iz Doma zdravlja poručuju da će roditelji biti u mogućnosti da nakon nekoliko dana dođu po potvrdu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Ona Odgovori
Ovo je najpametniji korak jer se dotična našla da pravi probleme po dečijem dispanzeru "jer ona nemože da čeka red za potvrdu" a mi koji smo bili zakazani, uključujući i bolesne bebe možemo i moramo da čekamo.
RL Odgovori
Odakle vam ova informacija? Ja sam danas bio oko 16h i sestra na salteru je rekla sasvim suprotno. Da mora na zakazivanje i obavezno je prisustvo(sa cekanjem na red). Ako je doneta ovakva odluka neka obaveste i zaposlene!
www.subotica.com
Poštovani, ovu informaciju smo dobili kao saopštenje Doma zdravlja u četvrtak nešto posle 13 časova.
Olivera Odgovori
Nas su vaspitačice u vrtiću obavestile da su poslale spiskove dece sa datumom rođenja u dispanzer, još u maju mesecu, i potvrde o izvršenoj vakcinaciji su stigle u vrtić tokom raspusta. One su besplatne i samo se prepisuje iz zdravstvenog kartona.
Za ostale potvrde ne znam kako funkcioniše.
Pozdrav, Olivera
Realan Odgovori
Fotokopija isprava? Čekanje na dokumente nekoliko dana? Dolazak na noge gospodi birokratama po njih? Baš vas prave majmunima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.