• Pregleda: 2739

Dodelom nagrada zatvoren 8. Međunarodni i regionalni sajam privrede

Dodelom sajamskih nagrada i priznanja danas je zatvoren 8. Međunarodni i regionalni sajam privrede koji se održavao u subotičkoj Hali sportova pod sloganom „Mali biznis i stari zanati - veliki izazov na pragu EU”. Na Sajmu se, od 4. do 7. juna, na oko 1.400 kvadratnih metara izložbenog prostora predstavilo više od 240 izlagača iz Mađarske, Švedske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Rumunije, Srbije i Crne Gore – ovogodišnjeg partnera Sajma.
Dodelom nagrada zatvoren 8. Međunarodni i regionalni sajam privrede

Tročlani žiri je, nakon obilaska svih štandova, doneo jednoglasne odluke o dodeli sajamskih nagrada - prve, druge i treće - za najlepši štand, odnosno predstavljanje firme ili organizacije na 8. Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede u Subotici.

Sajamska priznanja nagrađenima su uručili Siniša Babičković, pomoćnik gradonačelnika za međunarodnu saradnju i regionalni razvoj, Ivan Vojnić Tunić, sekretar Regionalne privredne komore Subotica, Erika Kudlik, šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj grada Subotice i Ilinka Vukoja, vršilac dužnosti direktora JKP „Subotičke pijace”.

Žiri je je odlučio da se prva nagrada za najlepši štand dodeli Privrednoj komori Crne Gore.

Dve ravnopravne druge nagrade pripale su „Tehnoservu“ iz Subotice i Ministarstvu ruralnog razvoja Mađarske.

Dve ravnopravne treće nagrade Sajma dobili su „Eco-Sub” d.o.o. Subotica i grad Erd iz Mađarske.

Žiri je dodelio i tri posebne nagrade, a dobitnici su: Asocijacija preduzetnika Sandviken iz Švedske, Privredna komora Crne Gore i Nacionalna trgovinska kuća.

U ime nagrađenih, prisutnima se obratila Katarina Gojković, predstavnica Privredne komore Crne Gore. Uz zahvalnost na pozivu da učestvuju na ovogodišnjem Sajmu i ocenu da je bio izvanredno organizovan, ona je izrazila nadu da će se Privredna komora Crne Gore predstaviti na subotičkom sajmu i u narednoj godini.

U ime organizatora Sajma govorila je Ilinka Vukoja. Ona se zahvalila izlagačima na učešću i Regionalnoj privrednoj komori na nesebičnoj pomoći u organizaciji Sajma, kao i svim posetiocima na pokazanom interesovanju za Sajam.

Organizator 8. Međunarodnog i regionalnog sajma privrede i ove godine bilo je JKP „Subotičke pijace”, a pokrovitelji Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i grad Subotica.

Izvor: Subotica.rs / Autor: Milan Aleksić

povezane teme

2
wecker Odgovori
Medjunarodni sajam privrede ???
Nagrada najlepsi stand ???
Sramota od organizacije , po ovakvim merilima moglo je biti jos nagrada recimo :
Najsimpaticnija ekipa
Najbolji meze na stolu
Najlepsa plavusa
ikom Odgovori
Dokle god se ovi likovi slikaju i promovišu, od privrede nema ništa, privredna komora je parazitska tajkunska jazbina neradnika, koje praća opljačkan narod Subotice, Srbije.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.