Komentara: 0
Pregleda: 3991
Foto

Dodeljenje diplome najboljim takmičarima iz srpskog jezika

24.03.2014. u 16:39h
Izvor: RTV Yueco
U Velikoj većnici Gradske kuće dodeljene su diplome za učenike od 5-8. razreda osnovne škole koji su osvojili jedno od prva tri mesta na Opštinskom takmičenju iz srpskog jezika. Od njh 141 koliko ih je dobilo diplome, njih 50 će ućestvovati na Okružnom takmičenju koje će biti održano u Subotici. Najboljim takmičarima iz srpskog jezika po prvi put su dodeljenje nagrade u Gradskoj kući.
Dodeljenje diplome najboljim takmičarima iz srpskog jezika

U Velikoj većnici Gradske kuće prisutni su bili đaci koji su osvojili jedno od prva tri mesta na Opštinskom takmičenju iz srpskog jezika. Njima su dodeljenje diplome, dok su đaci koji su osvojili četvrto mesto dobili zahvalnice.

Opštinsko takmičenje iz srpskog jezika održano je 8. marta u OŠ „Sveti Sava“. Učestvovali su učenici od 5-8. razreda subotičkih osnovnih škola. Od 141 učesnika njih 50 plasiralo se na Okružno takmičenje koje će 5. aprila biti održano u Subotici. Milanka Stankić, profesorka Srpskog jezika i književnosti ističe da bez obzira na razvoj svih ostalih nauka, ako ne budemo umeli sve to jezikom da prenesemo jedni drugima, nećemo moći ni napredovati.

Po prvi put je organizovana javna dodela diploma za najbolje učesnike takmičenja na srpskom jezikom.

Dodeljenje diplome najboljim takmičarima iz srpskog jezika

Đake i nastavnike Srpskog jezika u Velikoj većnici Gradske kuće pozdravio je i Vanja Udovičić, Ministar omladine i sporta Republike Srbije, koji je đacima poželeo mnogo uspeha u daljem školovanju i učešću na takmičenjima.

Izvor: RTV Yueco
Dodela diploma i priznanja učenicima osnovnih škola opštinskog takmičenja iz srpskog jezika Dodela diploma i priznanja učenicima osnovnih škola opštinskog takmičenja iz srpskog jezika Dodela diploma i priznanja učenicima osnovnih škola opštinskog takmičenja iz srpskog jezika Dodela diploma i priznanja učenicima osnovnih škola opštinskog takmičenja iz srpskog jezika Dodela diploma i priznanja učenicima osnovnih škola opštinskog takmičenja iz srpskog jezika Dodela diploma i priznanja učenicima osnovnih škola opštinskog takmičenja iz srpskog jezika Dodela diploma i priznanja učenicima osnovnih škola opštinskog takmičenja iz srpskog jezika Dodela diploma i priznanja učenicima osnovnih škola opštinskog takmičenja iz srpskog jezika
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 3991

Povezana vest

Povezane teme

takmičenje iz srpskog

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.