Komentara: 14
Pregleda: 8868
Foto

Dodeljene licence profesionalnim upravnicima zgrada

21.11.2017. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
Dodeljene licence profesionalnim upravnicima zgrada

Povodom završetka prve obuke i uspešno položenog ispita, profesionalnim upravnicima zgrada danas su svečano dodeljene licence, u prostorijama Regionalne privredne komore Subotica. Slobodan Vojinović, direktor RPK SU, kaže da je današnja svečanost kruna višemesečnog rada i truda ljudi, koji su veoma odgovorno i savesno pristupili ovom poslu.

- Velika nam je čast i zadovoljstvo što danas dodeljujemo licence za devet profesionalnih upravnika zgrada. Iako je malo poznato u javnosti, posao koji oni treba da rade je veoma odgovoran i  savesan. Ovi ljudi znaju kad, kako i šta treba da se uradi, oni su ti koji će da vode računa o troškovima, ceni i naplati, i kojima će stanari u svako doba moći da se obrate sa bilo kojim problemom. Na ovaj način zgrada postaje pravi pravni subjekat i ovim se uvodi red - rekao je Vojinović.

Dodeljene licence profesionalnim upravnicima zgrada

Na svečanosti je takođe bilo predviđeno i razmatranje inicijative za formiranje sekcije profesionalnih upravnika u okviru Privredne komore Srbije. Ipak, Vojinović ističe da je za tu aktivnost još uvek rano.

- Za sada ih je devet, a kada ih bude više položilo, onda će praviti sekciju. Oni su svakako u obavezi da se međusobno povežu, da se povežu sa osiguravajućom kućom, da mogu da prave tendere za zgrade ako bude bilo potrebe. Od nas će imati maksimalnu podršku, kao i podršku od Grada, jer je u širem interesu da se opšte dobro sačuva i ne rastura - naglasio je direktor RPK SU.

Drugi ciklus obuke za profesionalne upravnike zgrada organizovaće se u decembru, a prijave su još u toku.

Izvor: Subotica.com
Uručenje licenci za profesionalne upravnike zgrada Uručenje licenci za profesionalne upravnike zgrada Uručenje licenci za profesionalne upravnike zgrada Uručenje licenci za profesionalne upravnike zgrada Uručenje licenci za profesionalne upravnike zgrada Uručenje licenci za profesionalne upravnike zgrada Uručenje licenci za profesionalne upravnike zgrada Uručenje licenci za profesionalne upravnike zgrada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 8868

Povezana vest

Povezane teme

Slobodan Vojinović

regionalna privredna komora

regionalna privredna komora subotica

profesionalni upravnik zgrade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.