Komentara: 16
Pregleda: 5430

Dodeljena priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

27.12.2013. u 15:25h
Izvor: RTV City
U Velikoj većnici Gradske kuće dodeljena su priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za privrednike i stvaraoce čija delatnost je obeležila 2013. godinu. Nagrađeni obuhvataju dvadeset jednu uspešnu kompaniju, poslovne ljude, političare, sportske kolektive i novinare koji su svojim društveno odgovornim radom ostvarili kako poslovne uspehe tako i promociju regiona.
Dodeljena priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

Nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljuje se u okviru projekta „Put ka vrhu“ od 2000. godine  u organizaciji RPK i „Media Invent“-a iz Novog Sada sa namerom da se istaknu pozitivni primeri u različitim sferama ekonomskog, političkog i društvenog života čitave Srbije. Na ovaj način se afirmišu preduzetničko stvaralaštvo, kultura komunikacije i druge vrednosti koje su uglavnom zapostavljene u javnom životu.

„Ni đavo nije crn kao što izgleda pa i ova naša Srbija. Toliko malih i srednjih preduzeća, pojedinaca i kompanija, industrijalaca, preduzetnika, menadžera, naj žena je u biznisu a vrlo malo se o njima piše i govori. Subotica je jedan od gradova u koji vrlo rado dolazimo iz razloga što ljudi prepoznaju vrednosti o kojima govorimo. Sledeće godine na Dunavskom biznis forumu Suboticu ćemo predložiti za otvoreni grad i priznanje „Zlatni ključ“ - izjavio je Vlado Markanović, direktor „Media Invest“-a.

„Danas hoćemo da imamo malo optimizma, da pesimizam stavimo na stranu i da podržimo one koji zaista zaslužuju da budu primer za sledeću godinu.“ - izjavio je Slobodan Vojinović, predsednik RPK.

Dodeljena priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

Jene Maglai, gradonačelnik Subotice izjavio je „Svaka lokalna samouprava mora voditi računa o svojim preduzetnicima i to će u budućem periodu biti još veći izazov i još veća obaveza za sve nas. Saradnja RPK i lokalnih samouprava je sve rasprostranjenija, ne samo na nivou lokala nego i na drugim nivoima pošto se u sve većoj meri prepoznaje činjenica da bez obzira da li lokalne samouprave imaju ingerencije što se tiče razvoja ekonomije one moraju bitno da utiču na te pojave.“

Nagradu za angažovano informisanje i društvenu odgovornost dobila je Rada Stajić, urednik subotičkog dopisništva RTV.

„Čast mi je što sam među dobitnicima ovog prestižnog priznanja jer se ono dodeljuje onima koji radom, znanjem i trudom nastoje da idu putem uspeha.“ - Rada Stajić.

Među nagrađenima je i ŽFK „Spartak“ kao najuspešniji sportski kolektiv u regionu koji je krunisao uspešnu sezonu igranjem u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju Ligi šampiona.

„Ovo priznanje dolazi kao obaveza za sve nas koji smo u klubu čime je priznat naš šestogodišnji plan i program koji smo osmislili. Hvala svima koji su prepoznali kvalitet i kolektivan rad.“ - Zoran Arsić, predsednik ŽFK „Spartak“.

Posle ceremonije dodele, za nagrađene je organizovan prijem i koktel kod gradonačelnika Maglaija i predsednika RPK Vojinovića.

Izvor: RTV City
Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 5430
Povezane teme

jene maglai

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Slobodan Vojinović

zoran arsić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.