Komentara: 8
Pregleda: 4341

Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

29.12.2014. u 16:29h
Izvor: RTV City
Tradicionalna manifestacija u okviru projekta „Put ka vrhu“ – dodela društvenih priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, održana je danas u Novoj opštini. Tom prilikom, nagrađeno je 15 najboljih stvaralaca iz oblasti privrednog i društvenog života sa područja koje pokriva Regionalna privredna komora Subotica.
Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

Projekat „Put ka vrhu“ i dodelu ovih uglednih društvenih priznanja od 2000. godine vodi novosadska Agencija „Media Invent“ zajedno sa novosadskim i beogradskim univerzitetom i uz podršku privrednih komora Srbije.

Ovo je sedmi put da se priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ uručuju u Subotici.

Zvanje naj građevinar regiona pripalo je firmi SMB Gradnja d.o.o.. Najbolji poslodavac je kompanija Euro Petrol , a za najženu u biznisu imenovana je Teodora Deak, generalni direktor fabrike šećera TE-TO Senta.

Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

Kompanija Svarovski je najveći strani investitor, dok je najveći domaći investitor Patent CO iz Mišićeva. Za naj hotel i priznanje za doprinose u oblasti medicinskog turizma pripalo je društvu sa ograničenom odgovornošću Gloria. Prehrambena industrija Vitamin iz Horgoša ima naj menadžment, dok je naj tekstilac firma Angrotex.

Agrokons iz Feketića imenovan je za najbolji metalski kompleks, preduzeće Berko iz Mola za naj proizvođača poljoprivrednih mašina, a AIK Bačka Topola za najbolju ekološku instituciju. Priznanja je dobio i Studentski centar Subotica za visoke domene u oblasti studentstkog standard, kao i Karate klub "Enpi" koji je proglašen za najbolji sportski klub.

Najbolje Javno komunalno preduzeće u regionu je Vodovod I kanalizacija, a nagrada za razvoj preduzetništva u 250 godina postojanja uručena je Opštem udruženju preduzetnika Subotica.

Izvor: RTV City
Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 4341
Povezane teme

smb gradnja

euro petrol subotica

privredna komora

svarovski

priznanja kapetan miša anastasijević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.