• Pregleda: 3618

Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

Tradicionalna manifestacija u okviru projekta „Put ka vrhu“ – dodela društvenih priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, održana je danas u Novoj opštini. Tom prilikom, nagrađeno je 15 najboljih stvaralaca iz oblasti privrednog i društvenog života sa područja koje pokriva Regionalna privredna komora Subotica.
Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

Projekat „Put ka vrhu“ i dodelu ovih uglednih društvenih priznanja od 2000. godine vodi novosadska Agencija „Media Invent“ zajedno sa novosadskim i beogradskim univerzitetom i uz podršku privrednih komora Srbije.

Ovo je sedmi put da se priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ uručuju u Subotici.

Zvanje naj građevinar regiona pripalo je firmi SMB Gradnja d.o.o.. Najbolji poslodavac je kompanija Euro Petrol , a za najženu u biznisu imenovana je Teodora Deak, generalni direktor fabrike šećera TE-TO Senta.

Kompanija Svarovski je najveći strani investitor, dok je najveći domaći investitor Patent CO iz Mišićeva. Za naj hotel i priznanje za doprinose u oblasti medicinskog turizma pripalo je društvu sa ograničenom odgovornošću Gloria. Prehrambena industrija Vitamin iz Horgoša ima naj menadžment, dok je naj tekstilac firma Angrotex.

Agrokons iz Feketića imenovan je za najbolji metalski kompleks, preduzeće Berko iz Mola za naj proizvođača poljoprivrednih mašina, a AIK Bačka Topola za najbolju ekološku instituciju. Priznanja je dobio i Studentski centar Subotica za visoke domene u oblasti studentstkog standard, kao i Karate klub "Enpi" koji je proglašen za najbolji sportski klub.

Najbolje Javno komunalno preduzeće u regionu je Vodovod I kanalizacija, a nagrada za razvoj preduzetništva u 250 godina postojanja uručena je Opštem udruženju preduzetnika Subotica.

Izvor: RTV City

povezane teme

8
Sojic Odgovori
Aktivan ovaj Maglai gde god se nesto desava eto njega.
ffilozoff Odgovori
Iste face,isti odlicni rezultato,svaka csast!!!!
sax Odgovori
Ovo da nije tragicno bilo bi smesno. Ako su nam ovi giganti perjanice nase privrede onda bolje da nas nema.
subotičanin Odgovori
Sramota da jedna firma poput angroteksa dobije takvo priznanje a cela Subotica zna da je osnovana na temeljima i lopovlucima firme JOVAN MIKIĆ.
baco Odgovori
Ovo je pravo lice RPK Subotica i njenog doživotnog prešjednika. Na sreću subotička privreda ima još preživelih na primer u tekstilu umesto nagrađenog, koji zapošljava 5 trgovaca, odlično radi sa oko 200 zaposlenih preduzeće Eminent.
sonja Odgovori
Kakav je privredni subjekt Studentski Centar ustanova za smestaj studenata pa da dobiva priznanje,a da naravno placa se clanarina uzeta od studentskih usta u visini par stotina hiljada i evo ti nje na slici !TUZILASTVO REAGUJ!
Istina i samo istina Odgovori
Studentski centar Subotica za visoke domete u oblasti studentstkog standard!

Visoki dometi su ostvareni cim je u studenjak dosao novi sef ugostiteljske sluzbe! Uverite se sami ko je to (http://www.scsu.org.rs/kontakt)

Nagradu deli otac svom sinu - dinastija Vojinovic je zajahala!
Uvek u pravu Odgovori
Čoveku u braon odelu treba dodeliti nagradu za istrajnost i neodlazak sa funkcije veoma dugi niz godina. Duže će trajati nego aranđelovački mermer.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.