Komentara: 32
Pregleda: 11820

Doček Nove godine na Trgu

31.12.2012. u 01:20h
Izvor: SuMedija
Grad Subotica tradicionalno organizuje doček Nove godine na glavnom gradskom trgu. Program 31. decembra počinje u 22 sata nastupom Henriette Der i grupe "Sugarloaf" iz Mađarske sa pop hitovima. Nakon njih, oko 23.15 nastupiće subotički "EX YU" bend koji će svirati domaće pop i rok hitove sve do ponoći.
Doček Nove godine na Trgu

U ponoć će biti priređen sedmominutni vatromet, a sugrađani će moći da zaigraju uz valcer "Na lepom plavom Dunavu".

Posle vatrometa, do 01:15 posle ponoći posetioce će ponovo zabavljati "EX YU" bend.

Kao i prethodnih godina, centar grada će u novogodišnjoj noći biti ograđen iz bezbednosnih razloga. Ulaz će, naravno biti slobodan, jedino ograničenje je da se u tu zonu neće smeti uneti bilo kakvo oružje, pirotehnička sredstva, petarde i staklena ambalaža. Posetioci mogu uneti svoju hranu i piće, ali ne u staklenoj ambalaži.

Nekoliko izlagača sa "Winterfesta" će obezbediti tople napitke i brzu hranu za to veče po standardnim cenama za druge radne dane.

Svi posetioci na trgu u ograđenoj zoni su osigurani od nezgode, dežura i ekipa Hitne pomoći, ali se apeluje na građane da se odgovornim ponašanjem međusobno čuvaju.

Izvor: SuMedija

Doček Nove godine na Gradskom trgu - Henrietta Der i grupa "Sugarloaf"

Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Henrietta Der i grupa "Sugarloaf" Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Henrietta Der i grupa "Sugarloaf" Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Henrietta Der i grupa "Sugarloaf" Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Henrietta Der i grupa "Sugarloaf" Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Henrietta Der i grupa "Sugarloaf" Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Henrietta Der i grupa "Sugarloaf" Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Henrietta Der i grupa "Sugarloaf" Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Henrietta Der i grupa "Sugarloaf"
Pogledaj ostale fotografije

Doček Nove godine na Gradskom trgu - Ex-Yu bend, vatromet i valcer

Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Ex-Yu bend, vatromet i valcer Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Ex-Yu bend, vatromet i valcer Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Ex-Yu bend, vatromet i valcer Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Ex-Yu bend, vatromet i valcer Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Ex-Yu bend, vatromet i valcer Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Ex-Yu bend, vatromet i valcer Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Ex-Yu bend, vatromet i valcer Doček Nove godine na Gradskom trgu -  Ex-Yu bend, vatromet i valcer
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 32
Pregleda: 11820

Povezana vest

Povezane teme

doček nove godine

nova godina subotica

nova godina palić

nova godina 2013

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.