Komentara: 70
Pregleda: 15105
Video
Foto

Doček Nove godine na Gradskom trgu

17.12.2012. u 14:59h
Gradonačenik Subotice Modest Dulić i Marija Kern Šolja, predsednica Skupštine najavili su danas program tradicionalnog dočeka Nove godine na Gradskom trgu. Građane će zabavljati subotički Ex-Yu bend i mađarski bend "Sugarloaf".
Doček Nove godine na Gradskom trgu

U skladu sa aktuelnom ekonomskom situacijom program je i prilagođen sa relativno skromnim umetničkim programom, te će kako je najavljeno građane koji se okupe na prelasku iz stare u novu godinu na Gradskom trgu zabavljati popularni subotički "Ex Yu bend" i Dér Henrietta (rodom iz Čantavira) sa bendom Sugarloaf.

Muzički program počinje u 22 časa nastupom benda iz Mađarske, a od 23:15 građane će zabavljati Ex-Yu bend koji će svirati domaće pop-rok hitove sve do ponoći.

Za ponoć je organizovan vatromet i valcer uz taktove "Na lepom plavom Dunavu". Hrana i piće će se moći nabaviti tokom noći u nekoliko objekata u Winter festu po cenama koje se neće razlikovati od trenutnih.

Iako će "ulaz" biti besplatan, sama publika će kao i prethodnih godina biti izolovana u predviđenom prostoru oko bine, bez mogućnosti unosa staklenih flaša i pirotehničkih sredstava.

Budžet za doček je 1.500.000 din.

Doček Nove godine na Gradskom trgu

Ex-Yu bend

Doček Nove godine na Gradskom trgu

Dér Henrietta i bend Sugarloaf

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 70
Pregleda: 15105

Povezana vest

Povezane teme

gradski trg

doček nove godine

Ex-Yu bend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.