Komentara: 3
Pregleda: 3214
Foto

Dobrovoljna vatrogasna društva dobila vrednu donaciju

01.04.2023. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući donaciji privrednog društva „Phiwa doo“, Fondacije „Batschka Stiftung“ i kompanije „Bama“, tri dobrovoljna vatrogasna društva dobila su vrednu donaciju neophodne opreme.
Dobrovoljna vatrogasna društva dobila vrednu donaciju

Donacija vredna 27.000 evra usmerena  je na opremanje DVD Bajmok, Čantavir i Matica Subotica. Nјima su danas uručeni vatrogasni šlemovi, čizme, creva, rukavice, mlaznice, profesionalna odela i radna odeća za juniore.

- Bilo da je u pitanju požar ili saobraćajna nesreća, naši sugrađani se brinu o nama, o našoj bezbednosti i sigurnosti. Zbog toga želimo da ovom donacijom doprinesemo poboljšanju obavljanja poslova službe za preventivu i sprečavanje požara – poručila je Valerija Tot.

Dobrovoljna vatrogasna društva dobila vrednu donacijuDobrovoljna vatrogasna društva dobila vrednu donacijuOvo je prvi put da dobrovoljna vatrogasna društva dobiju ovakav vid pomoći, koja im je itekako potrebna.

- Drago nam je da neko misli i na dobrovoljne vatrogasce, jer po novom zakonu i mi moramo da imamo kategorizaciju kao profesionalci. Ovo što smo dobili je jedan deo opreme, o kojoj sada ne moramo da mislimo kako da je kupimo i jako nam je značajno. Dobili smo i deset odela za omladinu, jer bez nje nema vatrogasaca – ističe Jožef Šindrić, predsednik DVD Bajmok i Vatrogasnog saveza Subotice.

Dobrovoljna vatrogasna društva dobila vrednu donaciju

Izvor: Subotica.com
Donacija zaštitne opreme dobrovoljnim vatrogasnim društvima Donacija zaštitne opreme dobrovoljnim vatrogasnim društvima Donacija zaštitne opreme dobrovoljnim vatrogasnim društvima Donacija zaštitne opreme dobrovoljnim vatrogasnim društvima Donacija zaštitne opreme dobrovoljnim vatrogasnim društvima Donacija zaštitne opreme dobrovoljnim vatrogasnim društvima Donacija zaštitne opreme dobrovoljnim vatrogasnim društvima Donacija zaštitne opreme dobrovoljnim vatrogasnim društvima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 3214
Povezane teme

phiwa subotica

dobrovoljno vatrogasno društvo

dobrovoljno vatrogasno društvo bajmok

donacija vatrogascima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.