Komentara: 0
Pregleda: 1127

Dobri nastupi kasača iz Subotice uoči starta nove sezone

07.03.2019. u 10:57h
Izvor: Subotica.com
Dobri nastupi kasača iz Subotice uoči starta nove sezone

U iščekivanju početka trkačke sezone u Srbiji (14. aprila) takmičari iz Srbije se i dalje uspešno nadmeću na hipodromu "Kinčem Park" u Mađarskoj.

Drugog dana meseca marta najviše povoda za slavlje imao je trener i vozač Goran Zolnaji iz Subotice. U tri starta ove godine grlo Sanger MS zabeležilo je tri pobede, dve sa vozačem G. Zolnajiem i jednu sa A. Anđalom. Do pobede je ovog puta došao sa najboljim vremenski rezultatom ove sezone 1:18,1 na distanci od 1900m, autostart. U istoj trci plasman na treće mesto, po treći put uzastopno, zabeležio je Andor Anđal iz Čantavira sa grlom Oldtimer Diamant. Zaostatak u vremenu za pobednikom iznosio je tri stotinke. Drugu pobedu za Zolnajia donelo je grlo Queen of Korea BD koje je opravdalo ulogu favorita i u maniru start-cilj zabeležilo svoj najbolji vremenski rezultat 1:20,7 na distanci od 1900m, autostart.

Trka dana pod nazivom "Tavaszi hendikep" okupila je sedam učesnika raspoređenih na tri distance. Najbolje plasirano grlo je bio Kelvin A.T., odgoj kompanije Animal Trade iz Zmajeva, sa vozačem Lakatošem koji se plasirao na drugo mesto (1:21,2-1960m) dok se grlo Uncia, vlasništvo porodice Tasić iz Niša, plasiralo na treće mesto (1:20,6-1980m) sa vozačem Branislavom Mukićem sa Palića.

Značajne rezultate zabeležili su i odgajivači iz Srbije. U četvrtoj trci dana do pobede je došlo grlo Usain Bolt, odgoj štale "Hico", koji je iznenadio kladionicu i ostvario vremenski rezultat 1:20,6 na distanci od 1800m, autostart. Vozač i trener Zolnaji je učestvaovao u istoj trci sa grlom Unique Noble i plasirao se na peto mesto sa zaostatkom od sedam stotinki.

Milan Tišma iz Novog Sada je odgajivač grla Rubino TIM koji je vodio žestoku bitku u završnici trke namenjoj za vozače amatere. Trka je proglašena "mrtvom" tako da su Rubino TIM i vozač Gyolai podelili prvo mesto sa grlom Nemzetesur. Pobedničko vreme je iznosilo 1:22,1 na distanci od 1900m, autostart.

Trener Zoltan Ožvar iz Tornjoša i vlasnik Marko Jozić iz Sombora zabeležili su dva plasmana na treće mesto. Prvi je ostvarilo grlo Ultimate Ugri sa vozačem Andorom Anđalom kada su zabeležili vremenski rezultat 1:20,3 na distanci od 2400m,  autostart dok je Violetta sa vozačem Anđalom zabeležila vremenski rezultat 1:18,9 na distanci od 1800m ,autostart.

Za kraj dana vozač Anđal zabeležio je i plasman na peto mesto sa grlom King's Call ostvarivši vremenski rezultat 1:20,2 na distanci od 2400m, autostart.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1127
Povezane teme
konjički klub bačka konjičke trke konjički sport kasačke trke
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.