Komentara: 0
Pregleda: 2416

Dobitnici karata za večerašnju premijeru filma "Težina lanaca 2"

30.01.2015. u 10:23h
Izvor: Subotica.com
Završena je nagradna igra u kojoj smo poklonili 2x2 karte za večerašnju premijeru dokumentarca "Težina lanaca 2" koja je na programu od 21,30 časova u bioskopu Eurocinema. Imena dobitnika su navedena u nastavku.
Dobitnici karata za večerašnju premijeru filma "Težina lanaca 2"

Srpska premijera dokumentarnog filma "Težina lanaca 2" biće održana večeras u Subotici u dva termina - od 19 i 21,30 časova. Na obe projekcije biće prisutan sam autor Boris Malagurski. Više o samom filmu, ali i o profesionalnim aktivnostima režisera tokom perioda u kojem je sniman film možete da pogledate u povezanoj vesti.

U želji da obradujemo neke od naših posetilaca organizovali smo nagradnu igru u kojoj smo podelili ulaznice za večerašnju projekciju. Na naš mejl javilo se više desetina zainteresovanih, a zbog malog kapaciteta sale za projekciju, a velikog interesovanja, ovaj put smo imali mogućnost da izvučemo samo 2 dobitnika, odnosno da podelimo samo 4 karte za večerašnju premijeru od 21,30 časova.

Slučajnim odabirom odabrali smo dva dobitnika i oni su: Nimčević I. i Hrnjak N. Svi navedeni dobitnici su osvojili po dve karte. Osvajače karata ćemo obavestiti telefonom ili mejlom kada i gde mogu da preuzmu svoje karte. Zahvaljujemo se svima na učešću, čestitamo srećnim dobitnicima, a ostalim učesnicima više sreće drugi put.

Karata za prvu projekciju (19 časova) više nema, a za drugu je ostalo još malo. Svi koji žele da pogledaju ovaj film ulaznice po ceni od 200 dinara mogu da nabave u kafiću Books&Coffee (Robna kuća - preko puta Otvorenog univerziteta).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2416

Povezana vest

Povezana dešavanja

Povezane teme

bioskop Eurocinema

nagradna igra

težina lanaca 2

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.