• Pregleda: 2436

Dobar žreb za odbojkašice Spartaka u Kupu Srbije

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije u Beogradu održano je izvlačenje parova finalnog turnira 51. Kupa Srbije za odbojkašice. Spartak će se u polufinalu sastati sa Dinamom iz Pančeva.
Foto: Ilustracija (arhiva)
Dobar žreb za odbojkašice Spartaka u Kupu Srbije

Završni turnir Kupa Srbije održaće se sredinom feburara na terenu Jedinstva u Staroj Pazovi, koje je (kao jedini prijavljeni kandidat) dobilo organizaciju ovog turnira. Pored domaćina, među četiri ekipe plasman su obezbedili Dinamo (Pančevo), Vizura (Beograd) i subotički Spartak.

Subotičanke su mesto na završnom furniru obezbedile preko MD Zrenjanina kojeg su pre tri nedelje izbacile dobivši meč u Zrenjaninu sa 3:0, a zatim izgubile kući sa 3:1, ali taj jedan set im je bio dovoljan da si obezbede kartu za završnicu Kupa.

Parove polufinala je izvlačio Zoran Olajić, predsednik ŽOK "Spartak", a ispostavilo se oi da je doneo sreću "golubicama" s obzirom da im je odžrebao protivnika po meri, odnosno realno najslabijeg mogućeg - Dinamo.

- Dinamo je protivnik kojeg smo želeli u polufinalu. Želja nam se ispunila i s obzirom da se igra samo jedna utakmica, sve je moguće. – kratko je prokomentarisao Olajić

Mečevi polufinala igraće se 18. februara, a dan kasnije biće odlučen konačni poredak. Aktuelni nosilac titule pobednika najmasovnijeg takmičenja je Vizura, kojoj će ovo biti prilika da četvrti put u nizu podigne ovaj trofej.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.