Komentara: 7
Pregleda: 2567

Đilas: Beograd će da kopira Suboticu

26.04.2012. u 21:33h
Izvor: SuMedija
U naredne četiri godine pokušaćemo da privučemo investitore u Beograd na isti način na koji je to uradila i Subotica, izjavio je nakon sinoćne konvencije "Izbor za bolji život Boris Tadić" u Subotici kandidat za gradonačelnika glavnog grada Srbije Dragan Đilas.
Đilas: Beograd će da kopira Suboticu

On je naglasio da se beogradska vlast u prethodne četiri godine bavila stvaranjem preduslova za privlačenje većeg broja investitora.

"Sagrađena su dva mosta, jedan obnovljen, a jedan se gradi, grade se putevi, ulice, škole, obdaništa, obilaznica i sada imamo mogućnost da budemo konkurencija Subotici" - rekao je Đilas.

On smatra da je Subotica napravila "snažan i sjajan iskorak" u pravcu privlačenja investicija u protekle četiri godine, te da predstavlja najbolje mesto u Srbiji po pitanju novih stranih investicija.

"Subotica je napravila i sprovela plan kako da se iskoriste prednosti koje ovaj grad ima – Koridor 10, blizina Evropske unije, kvalitetan i obrazovan kadar, otvoreni ljudi koji znaju strane jezike..." - rekao je Đilas.

On je ocenio da je Subotica pravo mestio za investicije, ukoliko onaj ko vodi grad zna sve te potencijale i zna kako da se prilagodi investitorima.

"Moramo ih čuvati, jer od njih zavisi budućnost ove zemlje, nas i naše dece" - rekao je Đilas.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2567
Povezane teme

DS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

dragan đilas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.