Komentara: 0
Pregleda: 2050

Đerđ Boroš sa svojim učenicima izlaže dela u Savremenoj galeriji

01.08.2019. u 11:23h
Izvor: Subotica.com
Izložba pod nazivom "Đerđ Boroš: umetnik i pedagog" biće otvorena u subotu, 3. avgusta, u Savremenoj galeriji Subotica, s početkom u 18 časova. Ulaz za sve zainteresovane je besplatan.
Đerđ Boroš sa svojim učenicima izlaže dela u Savremenoj galeriji

Đerđ Boroš, čiji je rad doprineo bogatom nasleđu u oblasti likovnih umetnosti u Vojvodini, predstaviće deo svog novijeg opusa, a pored njega radove će izložiti brojni umetnici kojima je Boroš bio pedagog ili saradnik i mentor u nekim fazama njihovih umetničkih karijera.

Rame uz rame sa Borošem, na izložbi će se predstaviti Laslo Antal, Arpad Blaško, Aleksandar Botić, Stela Cibolja, Daniel Čavić, Dora Čeke, Erika Čuzdi Sabo, Suzana Donoslović, Miroslav Jovančić, Jasmina Jovančić Vidaković, Žužana Korhec, Ljiljana Krtinić, Ivona Medić, Srđan Milodanović, Rihard Pasterko, Ema Pešti, Ingrid Rafai, Laura Šandor, kao i aktuelni polaznici likovne sekcije Nepkera.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2050
Povezane teme

izložba

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.