Komentara: 0
Pregleda: 1291
Foto

Dizanje tegova: Spartak pobednik 35. Kupa Subotice

23.08.2021. u 11:20h
Izvor: Subotica.com
Dizači Spartaka su pobednici 35. međunarodnog „Kupa Subotice” koji je održan u Hali sportova tokom vikenda gde su pored domaćina učestvovali „Herkules” iz Bača, „Radnički” iz Sombora, „Amefa” iz Rumunije i „Domžale” iz Slovenije. Subotičani su bili izuzetno uspešni i u ekipnoj konkurenciji se zasluženo popeli na najviše pobedničko postolje. Tamaš Kajdoči je u pojedinačnoj konkurenciji bio najbolji.
Dizanje tegova: Spartak pobednik 35. Kupa Subotice

Spartak je u sastavu Tamaš Kajdoči, Mihalj Pece, Ervin Rožnjik zauzeo prvo mesto sa 1036 bodova. Drugo mesto pripalo je „Herkulesu” sa 973 boda, dok je na trećoj poziciji takmičenje okončao klub iz Slovenije „Domžale” sa 880 bodova.

Dizanje tegova: Spartak pobednik 35. Kupa SuboticeU apsolutnoj pojedinačnoj konkurenciji Tamaš Kajdoči je bio najbolji. Drugo mesto pripalo je takmičaru iz "Herkulesa” Stevanu Vladisavljevu, do je treće mesto zauzeo Ervin Rožnjik iz Spartaka.

U konkurenciji juniora najuspešniji je Filip Bertran iz „Herkulesa”. Najuspešnija takmičarka je Petra pavlić iz Slovenije, dok je najuspešniji inostrani takmičar Klaudio Popa iz Rumunije.

Dizanje tegova: Spartak pobednik 35. Kupa SuboticeNajboljim takmičarima Spartaka po sinkler bodovima u uzrasnim kategorijama klub je dodelio pehare. Maja Fekete je bila najuspešnija devojčica (U15), Mark Vojnić Zelić - najuspešniji dečak (U15), Adrian Rihter i Balaž Benčik Maša sa istim brojem bodova - najbolji mlađi juniori (U17), Suzana Lampaš - najbolja juniorka (U20), Aleksandar Saulić - najuspešniji junior (U20) i Kira Kočiš - najuspešnija mlađa seniorka (U23)

Izvor: Subotica.com
35. Kup Subotice u dizanju tegova 35. Kup Subotice u dizanju tegova 35. Kup Subotice u dizanju tegova 35. Kup Subotice u dizanju tegova 35. Kup Subotice u dizanju tegova 35. Kup Subotice u dizanju tegova 35. Kup Subotice u dizanju tegova 35. Kup Subotice u dizanju tegova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1291
Povezane teme

dizanje tegova

klub dizača tegova spartak

kup subotice u dizanju tegova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.