Komentara: 0
Pregleda: 1016
Foto

Dizanje tegova: Održan 36. Međunarodni Kup Subotice, Spartak treći

06.09.2022. u 13:54h
Izvor: Subotica.com
Dizanje tegova: Održan 36. Međunarodni Kup Subotice, Spartak treći

U organizaciji Kluba dizača tegova „Spartak“ tokom vikenda u sali Tehničke škole „Ivan Sarić" održan je 36. Međunarodni „Kup Subotice“ gde su se nadmetali klubovi iz  Srbije, Slovenije, Mađarske, Slovačke i Hrvatske. Spartak je u jekoj konkurenciji sa podmlađenim sastavom, ekipno osvojio treće mesto.

Među takmičarima su se našli i Boroš Viktorija, juniorska šampionka Evrope, Anže Košmač rekorder Slovenije, Stevan Vladisavljev trećeplasirani sa prvenstva Evrope do 23 godine i poseban gost Eržebet Markuš vlasnica srebrne medalje sa Olimpijskih Igara u Atini 2000. godine što je takmičenju dalo na još većem i jačem značaju i kvalitetu takmičenja.

Spartak je na „Kupu Subotice“ nastupao u podmlađenom sastavu sa juniorskom ekipom koja treba da stiče iskustva na seniorskim međunarodnim takmičenjima i na kraju ekipno osvojio treće mesto u sastavu : Aleksandar Saulić, Balaž Benčik Maša i Adrian Rihter.

Plasman ekipno:

  1. Herkules - Bač 893.76 sinkler bodova
  2. TAK Domžale - Slovenija 877.18 sinkler bodova
  3. Spartak - Subotica 860.82 sinkler bodova

Pojedinačno:

  • Stevan Vladisavljev - Herkules 343 sinkler bodova
  • Filip Bertran - Hercules 324 sinkler bodova
  • Peter Dobnik - Domžale 320 sinkler bodova
Izvor: Subotica.com
36. Međunarodni Kup Subotice u dizanju tegova 36. Međunarodni Kup Subotice u dizanju tegova 36. Međunarodni Kup Subotice u dizanju tegova 36. Međunarodni Kup Subotice u dizanju tegova 36. Međunarodni Kup Subotice u dizanju tegova 36. Međunarodni Kup Subotice u dizanju tegova 36. Međunarodni Kup Subotice u dizanju tegova 36. Međunarodni Kup Subotice u dizanju tegova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1016
Povezane teme

dizanje tegova

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.