Komentara: 0
Pregleda: 1391

Dizači tegova Spartaka ekipno treći u Slovačkoj

28.09.2015. u 11:27h
Izvor: Subotica.com
Protekle subote Klub dizača tegova "Spartak" učestvovao je na 15. Memorijalnom turniru "Miloš Zelenika" koji se održao u Slovačkoj, u gradu Šturovo. Na turniru su učestvovali klubovi iz Slovačke, Češke, Mađarske, Austrije, Poljske, kao i KDT "Spartak" kao jedini predstavnik iz Srbije.
Dizači tegova Spartaka ekipno treći u Slovačkoj

Takmičenje u Slovačkoj je bilo ekipnog karaktera, gde su ekipu sačinjava tri takmičara, uzrasta do 15 do 17 i  do 20 godina, a bodovanje rezultata se vršilo po sinclair bodovima. Spartaka je na ovom takmičenju predstavljao Viktor Haško, Roland Beller i Ervin Aroksalaši.

Ekipa je zauzela treće mesto, sa ostvarenim pojedinačnim rezultatima - starosna kategorija do 15godina Viktor Haško - trzaj 63kg, izbačaj 90kg, biatlon 153 kg, zatim kategorija do 17 godina Roland Beller - trzaj 85kg, izbačaj 107kg, biatlon 192 kg i u kategoriji do 20 godina Ervin Aroksalaši - trzaj 100kg, izbačaj 130kg, biatlon 230 kg.

Ekipa je na ovom međunarodnom memorijalu nastupila uz vođstvo trenera Tibora Haška.

Sledeće takmičenje koje sledi za takmičare KDT "Spartak" je kroz reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu za juniore (U20), na kojem će nastupiti Aron Kanižai i Tamaš Kajdoči, i za mlađe seniore (U 23) na kojem će boje naše države braniti Tivadar Kajdoči i Ervin Rožnjik. Evropsko prvenstvo će se odžati u Litvaniji 1-10. oktobra, a ekipu će voditi nacionalni trener i trenerk KDT "Spartak" Stipan Vert.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1391
Povezane teme

dizanje tegova

kdt spartak

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.