Komentara: 0
Pregleda: 4435

Dizači tegova ekipni pobednici

27.04.2013. u 09:17h
Izvor: Sportski savez Subotice
Dizači tegova ekipni pobednici

U subotičkoj Hali sportova održano je pojedinačno prvenstvo Vojvodine za seniore i seniorke kao i I Turnir ekipnog prvenstva Srbije za seniore za region Vojvodine u dizanju tegova.

Na Prvom turniru ekipnog prvenstva Srbije za seniore na teritoriji Vojvodine, ekipa Spartaka je zauzela 1 mesto sa 1747 bodova. Za Spartak su nastupili: Hegediš Ištvan, Rožnjik Ervin, Kajdoči Tivadar, Kajdoči Tamaš, Aroksalaši Ervin i Kanižai Aron. Drugo mesto pripalo je ekipi Srema iz Sremske Mitrovice sa ukupno osvojenih 1477 poena, treće mesto zauzeo je Radnički iz Sombora sa osvojenih 1468 poena, četvrta je bila ekipa Herkules iz Bača sa 1423 poena dok je peto mesto pripalo je ekipi Kamen iz Inđije sa 1337 poena.

Lukač Brigita, članica KDT Spartaka , postavila je tri nova državna rekorda u kategoriji do 69kg. za mlađe seniorke (takmičarke do 23 godine). Državne rekorde je oborila sa podignutih 63kg. u disciplini Trzaj i podignutih 75kg. u disciplini Izbačaj tj. sa ukupno podignutih 138kg. u Olimpijskom biatlonu.

U pojedinačnoj konkurenciji na prvenstvu Vojvodine za seniore i seniorke takmičari Spartaka ostvarili su sledeće rezultate:

Dizači tegova ekipni pobednici

Nakon takmičenja uručena su i priznanja od strane Vojvođanskog Saveza za dizanje tegova. Za najuspešnijeg mlađeg juniora u 2012-toj godini proglašen Kajdoči Tamaš, za najuspešnijeg juniora u 2012-toj godini proglašen je Rožnjik Ervin, za najuspešnijeg mlađeg seniora u 2012-toj godini proglašen je Knežević Miloš, dok je za najuspešnijeg trenera u 2012-toj godini proglašen Stipan Vert.

Sledeće takmičenje koje očekuje takmičare Spartaka je Međunarodni Memorijalni Turnir Andrija Maleč koji će se održati u Sarajevu 27.04. Na ovom takmičenju u sastavu reprezentacije Srbije nastupiće Lukač Brigita, Rožnjik Ervin, Kajdoči Tivadar, Kajdoči Tamaš i Aroksalaši Ervin.

Izvor: Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4435
Povezane teme

dizanje tegova

dizači tegova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.