Komentara: 20
Pregleda: 7686

Dispanzer za žene dobio najsavremeniji ultrazvučni aparat

18.11.2022. u 14:19h
Izvor: Subotica.com
Dispanzer za žene dobio je ultrazvučni aparat najnovije generacije, vredan skoro 6,2 miliona dinara. Novac za kupovinu ovog aparata obezbedio je Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo.
Dispanzer za žene dobio najsavremeniji ultrazvučni aparat

Ultrazvučni aparat najnovije generacije, marke "Filips", u Dispanzer za žene je stigao sredinom prošlog meseca, a u funkciju je stavljen pre nekoliko dana.

Dispanzer za žene dobio najsavremeniji ultrazvučni aparatOvo je visokosofisticirani aparat koji ima četiri sonde, od kojih je jedna sonda 3D/4D i omogućava jedan izuzetno lep prikaz fetusa i ploda. Verujem da će trudnice biti izuzetno zadovoljne i srećne što će imati priliku da vide svoju bebu u takvoj tehnologiji ovde kod nas, u Domu zravlja - objašnjava dr Tatjana Popović, specijalista ginekologije i akušerstva, načelnik Službe za zdravstvenu zaštitu žena i dece u Domu zdravlja.

Dispanzer za žene dobio najsavremeniji ultrazvučni aparatUz trudnice, novi aparat će se koristiti i za preglede svih ginekoloških pacijentkinja.

- Ovaj ultrazvučni aparat je poslednji "krik" tehnike i omogućava nam da u savršenoj rezoluciji i izuzetno preciznoj slici pratimo sve što se tiče žena. Na kraju, omogućava nam da radimo brže. Prezadovoljni smo, mislim da se jedini u gradu možemo pohvaliti sa ovakvim uređajem - ponosno ističe dr Popović.

Aparat, vredan gotovo 6,2 miliona dinara, kupljen je zahvaljujući sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, a iz Doma zdravlja podsećaju da ovo nije jedini uređaj koji je ova zdravstvena ustanova dobila od resornog pokrajinskog sekretarijata.

Dispanzer za žene dobio najsavremeniji ultrazvučni aparat- Nedavno je Dispanzer za žene dobio dva nova CTG aparata, a tokom leta Služba hitne medicinske pomoći dobila je novi video laringoskop. Tokom prošle godine, Kovid ambulanta dobila je najsavremeniji rendgen aparat. Tako da nas Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo prati u našim potrebama i ovo je samo nastavak dobre saradnje - izjavila je direktorka subotičkog Doma zdravlja, Ivanka Beoković.

Izvor: Subotica.com
Novi 4D ultrazvuk na odeljenu ginekologije u Dispanzeru za žene Novi 4D ultrazvuk na odeljenu ginekologije u Dispanzeru za žene Novi 4D ultrazvuk na odeljenu ginekologije u Dispanzeru za žene Novi 4D ultrazvuk na odeljenu ginekologije u Dispanzeru za žene Novi 4D ultrazvuk na odeljenu ginekologije u Dispanzeru za žene Novi 4D ultrazvuk na odeljenu ginekologije u Dispanzeru za žene Novi 4D ultrazvuk na odeljenu ginekologije u Dispanzeru za žene Novi 4D ultrazvuk na odeljenu ginekologije u Dispanzeru za žene
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 7686
Povezane teme

dom zdravlja subotica

ivanka beoković

dispanzer za žene

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.