Komentara: 0
Pregleda: 1296

Diskusija o Nacrtu lokalnog plana upravljanja otpadom u petak

23.05.2018. u 14:34h
Izvor: Subotica.com
U Sali Regionalnog Arhus centra Subotica na Otvorenom univerzitetu, u petak, 25. maja, organizovaće se skup na kojem će razgovarati o Nacrtu lokalnog plana upravljanja otpadom, s početkom u 11 časova. Iz Arhus centra pozivaju sve zainteresovane sugrađane i stručnu javnost da im se pridruže, kako bi zajednički došli do primedbi i predloga Nacrta.
Diskusija o Nacrtu lokalnog plana upravljanja otpadom u petak

Na osnovu usvojenog ažuriranog Regionalnog plana upravljanja otpadom za opštine Suboticu, Sentu, Kanjižu, Čoku, Mali Iđoš i Bačku Topolu, koji, kako navode iz Arhus centra, nije bio na javnoj raspravi, Grad Subotica je izradio Nacrt lokalnog plana upravljanja otpadom za teritoriju Grada Subotice za period od 2018. do 2028. godine. Ovaj dokument je na javnom uvidu 20 radnih dana, zaključno sa 1. junom, a može se preuzeti ovde.

- S obzirom da Gradska uprava Subotica nije planirala javnu prezentaciju, pozivamo građane, stručnu javnost, upravitelje zgrada, predstavnike mesnih zajednica, operatera, civilnog sektora, relevantnih institucija i kompanija, medija i svu ostalu zainteresovanu javnost na skup na kojem ćemo razgovarati o nacrtu dokumenta i zajednički doći do primedbi i predloga koje ćemo proslediti Gradu Subotica i Sekretarijatu za poljoprivredu i zaštitu životne sredine - navode iz Regionalnog Arhus centra Subotica, koji realizuje skup uz podršku Misije OEBS u Srbiji i Centra za ekologiju i održivi razvoj CEKOR.

Program će početi u 11 časova, uvodnim izlaganjem Snježane Mitrović, rukovodioca Regionalnog Arhus centra Subotica, i Nataše Đereg, direktorke Centra za ekologiju i održivi razvoj CEKOR, nakon čega će uslediti diskusija, a na kraju i zakuska. 

Za sve dodatne informacije možete pozvati na telefon 024-554-600 lokal 123 ili 063-73-75-361.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1296

Povezana vest

Povezane teme

arhus centar

arhus centar subotica

upravljanje otpadom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.