Komentara: 1
Pregleda: 4486

Dežurstva za Božić

05.01.2013. u 16:21h
Izvor: SuMedija
Na Božić, 7. janura, javne službe i prodajni objekati će raditi po izmenjenom radnom vremenu ili će organizovati dežurtvo. Evo pregleda najvažnijih informacija koje Vam mogu zatrebati.
Dežurstva za Božić

Autobuski i železnički saobraćaj

Za vreme Pravoslavnog Božića, 7. januara, autobusi Suboticatransa saobraće po uobičajenom redu vožnjeza praznike, ali su otkazani prevozi u nekim putnim pravcima, drugih prevoznika.

Ujutro u 6 sati i 20 minuta otkazan je polazak za Sombor, prevoznika „Severtransa”, otkazan je polazak za Sentu, istog prevoznika,u 13 sati „Lasta” je otkazala polazak za Beograd, u 15 sati i 30 minuta otkazan je polazak za Sentu, prevoznika „Severtransa”, u 17 sati i 30 minuta otkazan je polazak za Herceg Novi , prevoznika iz Podgorice „Božur”.

Za 5. janur, otkazan je polazak za Novi Sad, somborskog prevoznika Severtrans, a 6. januara su otkazani sledeći polasci: u 17 sati za Bujanovac, prevoznika „Niš-ekspres”, koji će saobraćati smao do Niša, otkazan je polazak za Herceg Novi u 17 sati i 30 minuta, prevoznika „jadran-eskpres”, otkazan je polazak za Bečej u 17 sati i 55 minuta , prevoznika „Bečejprevoz”, otkazan je polazak u 19 sati, za Niš - prevoznik „Niš-eskpres ” saobraćaće samo do beograda.Otkazan je i polazak u 21 sat i 30 minuta za Zagreb-Ljubljanu, takođe prevoznika „Niš-ekspres”.

Vozovi će za vreme Božića saobraćati po uobičajenom redu vožnje, bez izmena, a novi motorni voz iz Rusije, saobraćaće po redu vožnje Subotica -Sombor sa polascima u 2 sata i 30 minuta, 7 sati i 20 minuta, 10 sati i 22 minuta, 14 sati i 22 minuta i u 19 sati i 25 minuta do Sombora i Odžaka.

Dom zdravlja

Za Božić, 7. januara Dom zdravlja neće raditi, niti ijedna gradska i vangradska ambulanta. Dežurstvo će biti organizovano 24 sata u Službi za hitnu medicinsku pomoć, u Petefi Šandora broj 24, kao i u zdravstvenim stanicama u Čantaviru i Bajmoku. Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece dežurstvo ima u dečjem dispanzeru do 20 sati, a zatim u Službi hitne pomoći.Stomatološka služba će dežurati u Zubnoj poliklinici , na Trgu žrtava fašizma broj 16 do 13 sati.


Pošte

Za pravoslavni Božić, pošte će raditi po izmenjenom radnom vremenu. Iz subotičke poslovnice JP PTT Srbije saopšteno je da će na dan Božića sve pošte biti zatvorene, izuzev pošti na graničnim prelazima koje će raditi non stop od 0 do 24 sata.


Apoteke

Na Božić, 7. januara dežurna apoteka je ogranak jedan, u Gradskoj kući dežura se non-stop a u ogranku 13, u Čantaviru dežurstvo je organizovano od 7 do 13 sati.


Elektrovojvodina

Šalteri Elektrovojvodine za pravoslavni Božić neće raditi, a dežurstvo je uobičajeno kao svakog dana od 6 sati i 30 minuta do 22 sata.


Čistoća i zelenilo

Smeće se neće odvoziti 7. januara, kažu iz Čistoće i zelenila.


JKP „”Parking”

Javno komunalno preduzeće "Parking" parkiranje neće naplaćivati u gradu u ponedeljak na Božić, 7. januara.


Vodovod

Pozivna služba Vodovoda radi non-stop, a sve intervencije se mogu prijaviti na telefon 557711.Dežuraće dva vodinstalatera, a na istom broju organizovano je i kućno dežurstvo za eventualne kvarove.


Prodavnice

Maloprodajni objekti Trgoprometa za pravoslavni Božić 7. januara radiće do 15 sati, a dan ranije, 6. januara do 18 sati.

Supermarket Idea 7. januara neće raditi, a 6. januara će biti otvoren od 8 do 18 sati.

Pekara Zlatna Lipa na Beogradskom putu 110, radi uobičajeno non stop.

Megamarket „Maxi” ne radi 7. januara, a u nedelju 6. januara radi do 15 sati.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4486

Povezana vest

Povezane teme

božić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.