Komentara: 1
Pregleda: 1856

Deveti muzički festival "Trenchtown" - 30. aprila

03.03.2009. u 19:38h
<p>Deveti po redu regionalni muzički festival Trenchtown biće održan od 30. aprila do 2. maja na Paliću. Lokacija održavanja festivala je Etno kamp, koji se nalazi u Horgo&scaron;koj &scaron;umi i predstavlja posebnu oazu prirode - samo 2 km od centra grada Palića i 1,5 km od mađarske granice.</p>
Deveti muzički festival "Trenchtown" - 30. aprila

Organizator festivala je i ove, kao i prošlih godina, Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo iz Subotice (FOKUS). U želji da Trenchtown postane vodeći regonalni muzički festival najavili su značajno atraktivniji muzički program, od prošlogodišnjih, ali i interesantnije i proširene prateće sadržaje (filmske projekcije, promocije knjiga, pozorišne predstave, edukativno-kreativne radionice...).

Takođe podsećaju da je prošlogodišnji, osmi po redu Trenchtown, koji je održan od 1. do 3. maja prošle godine, posetilo je za tri festivalska dana preko 10.000 ljudi iz celog regiona.

Postavljeno pre 15 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1856
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.