• Pregleda: 9759

"Detoks program sa Tatjanom" u hotelu "Galleria"

Pored usluga Wellness centra, poklonicima zdravog načina života hotel "Galleria" pripremio je novi projekat - "Detoks program sa Tatjanom", koji nudi zdrave obroke, pripremljene potpuno u skadu sa prirodom i koji omogućavaju čišćenje organizma od nagomilanih toksina. 
"Detoks program sa Tatjanom" u hotelu "Galleria"

- Detoksikacija nije dijeta, kratkoročna i sa uobičajenim „jo jo“ efektom, već promena načina života i ishrane - naglašava Tatjana Popović Marić, prvi sertifikovani "Health Coach" u Srbiji i autorka elektronske knjige “Pet dana detoks program“. - Tokom programa „Osetite promenu“, koji traje pet dana, korisnicima će biti dostupni veganski i bezglutenski obroci, koji jačaju imuni sistem, pomažu eliminaciju akumuliranih toksina iz organizma i utiču na mršavljenje. Pored toga, program sadrži i uvodne petnaestominutne konsultacije, usluge Wellness centra po preporučenom rasporedu, uvod u Tai Chi jogu i članstvo na e-mail listi za primanje zdravih recepata. 

Tatjana Popović Marić, prvi sertifikovani "Health Coach" u Srbiji

Dnevni program obuhvata tri glavna obroka i dve užine, a korisnici mogu da biraju da li će jesti u restoranu "Panorama" ili će ih nositi kućama. Dan počinje zelenim detoks sokom i ovsenom kašom sa šumskim voćem, nastavlja se raznim svežim salatama u nesvakidašnjim kombinacijama i drugim đakonijama, u kojima nema aditiva, rafinisanih šećera i drugih veštačkih dodataka.

- Obroci zadovoljavaju sve potrebe organizma, veoma su ukusni, a ljudi uglavnom kažu da ne osećaju glad. Organizmu daju snagu i vitalnost, bez osećaja tromosti, a mnogi korisnici su zahvaljujući njima otklonili najčešće zdravstvene tegobe današnjice - probleme sa varenjem, dispepsijom, nadutošću, ali i otkrili da su osetljivi na gluten ili neku drugu grupu hrane - objašnjava Tatjana u razgovoru za naš sajt. - Do sada je ovaj petodnevni program prošlo više od osam stotina korisnika, koji su izgubili od dva do četiri kilograma, ali i osetili značajne promene u funkcionisanju celog organizma.

Pored ovog petodnevnog programa, korisnicima su dostupni i osmonedeljni grupni program „Snaga u vama“, kao i individualni programi „Terra“ i „Luna“, koji traju tri i šest meseci.

Uz individualnu saradnju sa Tatjanom korisnici imaju priliku da koriguju telesnu težinu, otklone digestivne probleme, umanje ili eliminišu žudnju za hranom, upoznaju nove namirnice, nauče kako da kuvaju, da odaberu zdrave namirnice u supermarketu, da naprave najbolji izbor obroka ukoliko nisu kod kuće.

Grupni program počinje 17. februara, a svi zainteresovani za programe detoksikacije mogu se prijaviti na telefone 024/647-264 i 063/89-20-894.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Nikola Odgovori
Korisna stvar, topla preporuka...
dccdc Odgovori
Vredi pokusati, ali neko bi trebalo da izmisli i mentalni detox. Zaradio bi milione u Srbiji...
krek Odgovori
Toooooo svaja;-)
krek Odgovori
Moram Gazdi reći da ovo jedu za slavu. Prekardašiše ga sa onom jagnjetinom:-D
Skolska Odgovori
Bravo, Tanja! Cestitke na velikom uspehu koji si postigla!
uvek u pravu Odgovori
Nas će naša država dovesti u red tako da ćemo držati dijetu hteli to ili ne. Sa našim platama se nećemo udebeliti sigurno niti ćemo dobiti holesterol. Ovo je verovatno dobar program za sprovesti u delo ali većini radničke klase nije potreban.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.