Komentara: 1
Pregleda: 2678

Derbi protiv Mašinca bez neizvesnosti

09.09.2013. u 10:24h
Fudbalerke Spartaka u subotu su gostovale u Nišu protiv ekipe Mašinca koji je važio za jednog od glavnih pretendenata da pomrsi planove ŽFK "Spartak" da treći put zaredom osvojio titulu šampiona Srbije, ali taj meč pokazalo se nije bio toliko neizvesan koliko se možda i očekivalo. Neizvesnost je postojala samo u prvih 45 minuta pošto su subotičanke postigle samo jedan gol, dok je drugo bilo mnogo efikasnije uz 6 golova od kojih je 5 završilo u mreži Nišlijki.
Derbi protiv Mašinca bez neizvesnosti

Subotičanke su igrale taktički mudro uz mnoštvo lepih i uigranih akcija, a njihovu igru je krasio timski duh i kolektivna igra. Od pojedinaca najviše se istakla brzonoga i za odbranu Mašinaca neuhvatljiva Nahi Estelle. Imala je nekoliko solo prodora, par odličnih asistencija, a postigla je i tri gola.

Ako je igru suditi prema ispoljenoj borbenosti, srčanosti i motivima koji su nadahnjivali igru Mašinca, može se slobodno reći da njihove igračice nisu zaslužile poraz ovako visokim rezultatom. Najbolji pojedinac u ekipi nišlijki bila je kapitenka Milica Stanković koja je u 65 minutu postigla gol za svoju ekipu.

Golove za Spartak su postigle: Slović ('8), Savanović ('54), Nahi ('68, '71, '76) i Adamov ('86).

U narednom (petom) kolu ŽFK "Spartak" dočekuje ŽFK "Napredak" iz Kruševca koji je u prošlom kolu ugostio ŽFK "LASK Crvena zvezda" i tom prilikom poražen sa 0:2. Ta utakmica se igra u subotu od 17 časova na Gradskom stadionu.

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2678
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.