Komentara: 5
Pregleda: 2549

Deo ulice Laze Lazarevića biće asfaltiran do kraja godine

25.06.2015. u 16:17h
Izvor: RTV City
Deo ulice Laze Lazarevića u Mesnoj zajednici Dudova šuma ove godine bi, kako saznajemo u Direkciji za izgradnju grada trebalo da dobije asfaltnu podlogu.
Deo ulice Laze Lazarevića biće asfaltiran do kraja godine

Prošle godine asfalt je dobio prvi deo ulice dužine 125 metara, a preostalih 125 metara je ostalo bez asfalta jer nema dovoljnu regulacionu širinu i nije uređen. Nakon što Pokrajina odobri sredstva, asfaltiranje dela ove ulice biće jedan od prioriteta Direkcije u ovoj godini.

Salma Ištvan, jedan od stanovnika ulice Laze Lazarevića ističe da je prilikom prošlogodišnjeg asfaltiranja, u delu ulice u kojem on živi i koji nije asfaltiran posut samleveni asfalt koji stvara velike probleme. Prilikom jačih padavina pretvara se u blato koje neretko začepi kanalizacione odvode, a kada je dan vetrovit diže veliku prašinu. Kaže da razlozi zbog kojih deo ulice nije asfaltiran nisu realni, jer u Mesnoj zajednici Dudova šuma postoje ulice koje su uže od ove, a dobile su asfalt.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da će asfaltiranje preostalog dela ulice Laze Lazarevića biti jedan od prioriteta ove godine. Pokrajinskom sekretarijatu za privredu predat je zahtev za sufinansiranje izgradnje kružnog toka na raskrsnici ulica 51. Divizije i Majšanskog puta, i za nekoliko dana očekuje se donošenje odluke o dodeli sredstava, od kojih će i pomenuta ulica biti asfaltirana.

Deo ulice Laze Lazarevića koji čeka asfaltiranje dugačak je 125 metara, i u njemu se nalazi sedamnaest placeva.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2549
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

mz dudova šuma

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.