• Pregleda: 2296

Deo ulice Laze Lazarevića biće asfaltiran do kraja godine

Deo ulice Laze Lazarevića u Mesnoj zajednici Dudova šuma ove godine bi, kako saznajemo u Direkciji za izgradnju grada trebalo da dobije asfaltnu podlogu.
Foto: Ilustracija
Deo ulice Laze Lazarevića biće asfaltiran do kraja godine

Prošle godine asfalt je dobio prvi deo ulice dužine 125 metara, a preostalih 125 metara je ostalo bez asfalta jer nema dovoljnu regulacionu širinu i nije uređen. Nakon što Pokrajina odobri sredstva, asfaltiranje dela ove ulice biće jedan od prioriteta Direkcije u ovoj godini.

Salma Ištvan, jedan od stanovnika ulice Laze Lazarevića ističe da je prilikom prošlogodišnjeg asfaltiranja, u delu ulice u kojem on živi i koji nije asfaltiran posut samleveni asfalt koji stvara velike probleme. Prilikom jačih padavina pretvara se u blato koje neretko začepi kanalizacione odvode, a kada je dan vetrovit diže veliku prašinu. Kaže da razlozi zbog kojih deo ulice nije asfaltiran nisu realni, jer u Mesnoj zajednici Dudova šuma postoje ulice koje su uže od ove, a dobile su asfalt.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da će asfaltiranje preostalog dela ulice Laze Lazarevića biti jedan od prioriteta ove godine. Pokrajinskom sekretarijatu za privredu predat je zahtev za sufinansiranje izgradnje kružnog toka na raskrsnici ulica 51. Divizije i Majšanskog puta, i za nekoliko dana očekuje se donošenje odluke o dodeli sredstava, od kojih će i pomenuta ulica biti asfaltirana.

Deo ulice Laze Lazarevića koji čeka asfaltiranje dugačak je 125 metara, i u njemu se nalazi sedamnaest placeva.

Izvor: RTV City

povezane teme

5
stanovnik Odgovori
A kada ce Oromska ulica u Malom Radanovcu doci na red???!!!!!
robi Odgovori
Extra.kada misle y- krak asfaltirati??????j.......te koja vest!!!
gradjanin drugog reda Odgovori
Ništa ne verujemdok ne vidim. Ako bude istina pečem prase na sred ulice i zovem gradonačelnika na jelo i piće
sale Odgovori
a kada će ljermontova na makovoj?
novak Odgovori
Kaki mali radanovac gde je to. Prvo neka asvaltiraju ulicu u malom bajmoku
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.