Komentara: 69
Pregleda: 6392

Demokrate podnele izveštaj o radu

04.03.2012. u 00:34h
Izvor: SuMedija
Demokrate podnele izveštaj o radu

Gradski odbor Demokratske stranke u Subotici organizovao je u naselju Prozivka podelu promotivnog materijala "Subotica gradi budućnost" i time ispunio obećanje dato putem medijima pre mesec dana.

Kako je izneo potpredsednik Gradskog odbora DS Subotica, dr Nenad Ivanišević, radi se o knjižici koja zapravo predstavlja izveštaj o radu Demokratske stranke i njihovih koalicionih partnera na vlasti u Subotici od 2008. godine do danas.

- Predstavljamo seve ono što je Demokratska stranka sa koalicionim partnerima u proteklom četvorogodišnjem periodu. Mi nemamo čega da se stidimo, urađeno je mnogo, izveštaj je objektivno napisan i mi želimo da ga predstavimo građanima. Takođe pozivamo se one koji su radili pre nas da pokažu šta su oni uradili i da sučeljimo izveštaje, a u svetlu predstojećih izbora pripremimo programe i ponudimo građanima nešto novo – rekao je Ivanišević.

S njim se slaže i član gradskog odbora DS-a Slavko Parać, koji kaže da na ovaj način polažu "račun šta su četiri godine radili", te da smatra da bi svi koji dobiju poverenje građana na ovaj način trebali da pokažu šta je učinjeno tokom mandata.

- Mi smo u Subotici napravili značajan iskorak. To najčešće drugi govore o nama, jer prednjačimo po broju investitora i ugovorenih radnih mesta i po otvaranju perspektive za vse građane – rekao je Parać.

Kako je ranije najavio predsednik GO DS-a u Subotici Modest Dulić, ovaj izveštaj će aktivisti Demokratske stranke dostaviti svakom građaninu Subotice, u kampanji "od vrata do vrata".

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 69
Pregleda: 6392
Povezane teme

Saša Vučinić

Nenad Ivanišević

Slavko Parać

demokratska stranka Subotica

Modest Dulić

Demokratska stranka

izveštaj o radu demokratske stranke

subotica gradi budućnost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.