Komentara: 1
Pregleda: 3228

Delimo 7x2 ulaznice za Takmičarski program 21. FEF Palić i specijalnu nagradu “HONDA vas vozi na Festival”

17.07.2014. u 12:25h
Izvor: Subotica.com
Tokom 21. Festivala evropskog filma Palić koji se održava od 19-25. jula biće prikazano više od 70 filmova u okviru 6 filmskih selekcija. Festival evropskog filma Palić i portal Subotica.com poklanjaju vam 7*2 karte za projekcije iz Takmičarskog programa, kao i specijalnu nagradu “HONDA vas vozi na Festival” oficijalnog vozila Festivala.
Delimo 7x2 ulaznice za Takmičarski program 21. FEF Palić i specijalnu nagradu “HONDA vas vozi na Festival”

Takmičarski program predstojećeg Festivala evropskog filma Palić, koji će se održati od 19. do 25. jula uz podršku Turkish Airlines, predstaviće presek najboljih evropskih filmova u ovom trenutku, onih koji će po rečima selektora Petra Mitrića „povesti publiku kroz savremeni život Evrope i suočiti je sa emotivnim, društvenim, porodičnim, političkim i drugim fenomenima koje jednostavno zovemo ŽIVOT“.

U Takmičarskom programu ove godine biće prikazano 13 filmova – 12 u trci za Zlatni toranj i Palićki toranj (i nagradu Sejfi Teoman) i jedan van konkurencije. U pitanju je film „Zimski san“ Nuri Bilge Čejlena, dobitnik Zlatne palme u Kanu, koji će biti prikazan na zatvaranju ovogodišnjeg Festivala.

Delimo 7x2 ulaznice i specijalnu nagradu „HONDA VAS VOZI NA FESTIVAL“

U saradnji sa našim partnerom, Otvorenim univerzitetom iz Subotice, koji organizuje Festival evropskog filma Palić, obezbedili smo našim posetiocima 7 puta po dve ulaznice za projekcije iz Takmičarskog programa koji se prikazuje na Letnjoj pozornici na Paliću i specijalnu nagradu „HONDA vas vozi na Festival“ koja podrazumeva besplatan prevoz od kuće (Subotica i Palić) do Letnje pozornice na Paliću i svečanu pozivnicu za dve osobe za otvaranje 21. Festivala.

U konkurenciji za besplatne karte i specijalnu nagradu biće svi posetioci koji na e-mail nagradna.igra@subotica.com pošalju svoje ime, prezime i kontakt telefon i pri tome odgovore tačno na sledeća 3 pitanja:

  1. Ko su ovogodišnji dobitnici nagrade „Aleksandar Lifka“?
  2. Ko je ovogodišnji dobitnik nagrade „Underground Spirit“
  3. Koji je naziv za nagradu koja se dodeljuje za najbolji film?

Nagradna igra traje do kraja dana (do četvrtka u 23:59). Osam dobitnika koje nasumično izvučemo objavićemo na sajtu u petak tokom prepodneva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3228

Povezana vest

Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

festival evropskog filma palić

palićki filmski festival

letnja pozornica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.